דרוש מידע בירור על כשרות

• הוסף לסימניות
קניתי פסטרמות של טירת צבי ואני רואה שהכשרות של הרב ורנר מחדרה.
למישהו יש מושג על הכשרות אם היא טובה?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי
זה ככשרות רגילה...
לא של מהדרין

לשיקולך

• הוסף לסימניות
לטירת צבי ישנם 3 כשרויות למוצרים כשרות רגילה של הרב יחיאל ורנר
ולמוצרים בכשרות מהדרין של הרב שלמה מחפוד וקהילות

• הוסף לסימניות
אם כבר הכשרים-אז אני מעלה שאלה:מה ידוע לכם על ההכשר של הרב דב ויסמנדל? בתור ליטאים חזקים? מהודר, או שנחשב למשהו לא מידי טוב?(קניתי בטעות משהו בהכשר הזה ורוצה לדעת אם להעיף או להכניס.(לפה)
אנחנו לא מתמצאים בהכשר הזה כי הוא לא מהארץ.(שאלנו רב ואמר שלא מכיר ולא יודע לומר לנו לגבי ההכשר הזה)

• הוסף לסימניות
אין לי על זה כל מידע רק קניה ואכילה
כהד"מ בחברות ובמוצרים שונים

• הוסף לסימניות
אם את הקנייה עשית בחנות רגילה אז כשרות הרב ורנר היא כשרות רבנות רגילה
אם הקנייה נעשתה בחנות המפעל שבקיבוץ טירת צבי זה כבר סיפור אחר אני יכול לתת לך את כל המידע על המוצרים שם.

• הוסף לסימניות
אם את הקנייה עשית בחנות רגילה אז כשרות הרב ורנר היא כשרות רבנות רגילה
אם הקנייה נעשתה בחנות המפעל שבקיבוץ טירת צבי זה כבר סיפור אחר אני יכול לתת לך את כל המידע על המוצרים שם.
בחנות רגילה. תודה על המידע

• הוסף לסימניות
אם כבר הכשרים-אז אני מעלה שאלה:מה ידוע לכם על ההכשר של הרב דב ויסמנדל? בתור ליטאים חזקים? מהודר, או שנחשב למשהו לא מידי טוב?(קניתי בטעות משהו בהכשר הזה ורוצה לדעת אם להעיף או להכניס.(לפה)
אנחנו לא מתמצאים בהכשר הזה כי הוא לא מהארץ.(שאלנו רב ואמר שלא מכיר ולא יודע לומר לנו לגבי ההכשר הזה)
וויסמנדל מארה"ב זה הכשר מהדרין מן המהדרין. מהטובים ביותר שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה