בית חולים בירור על לידה קיסרית בשערי צדק ופגיה בשערי צדק

• הוסף לסימניות
אני ילדתי שלישיה לפני שנתיים ושלושת רבעי בשבוע 34 בש"צ ונהנתי מאוד
הן מבחינת המעקב שעשיתי שם כל ההריון אצל מנהלת המחלקה של נשים בסיכון גבוה( פרופ' גריסרו)
אח"כ הניתוח שהיה בחירום שבוע 34 פלוס 2
האשפוז והפגיה עם הרופאים המומחים שלא הסתירו מידע וההפך הם כל הזמן עדכנו אותנו איך הם מתפתחים
והאחיות כל אחת בשמה הטוב,
ואף לא נתקלתי בחדר ריק בלי אחות ובהתחלה הם היו בשתי חדרים נפרדים ורק אחרי זה העבירו אותם ביחד,
ואם קרה שאחות יצאה אז היא עדכנה אותנו ואת האחות שבחדר ליד שאם ח"ו קורה מדשהו ישר ללחוץ
על הפעמון.
בקיצור יחס מושקע וממש נהנו!
הי, הי,
נראה לי הייתי איתנו---
השתררתם עם כל השלישיה באותו יום?

• הוסף לסימניות
אני רואה שאף אחת לא ציינה את הדסה הר הצופים.
התינוק שלי היה חודשיים בפגיה, גם בטיפול נמרץ וגם בביניים.
האחיות שם מלאכיות וממש רגוע שם, הרופאים משתפים את ההורים והרופא הראשי מסתובב שם כל הבוקר ועונה על כל שאלה בסבלנו רבה.
וזה בנוסף למקצועיות. וכששאלנו עסקן רפואי על משהו הוא אמר שזה בי"ח טוב ולא צריך לדאוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה