ל אחת מהמורות נהיגה האלה מבית שמש ,
דפנה: 0544262617
איילת: 0502190939
(לא יודעת שמות משפחה..)
תודה רבההכי ממליצה בעולם על לאה כהן
מורה מדהימה, סבלנית בצורה יוצאת דופן, רגועה ונעימה מלמדת מעולה !
באמת כל שיעור זה חוויה ולמידה
היא כל כך ישרה והוגנת שזה פשוט מדהים!
לי זה מאוד משמעותי משהי בלי סמארטפון בעיקר בגלל זה שבזמן השיעורים היא פנויה מאה אחוז לתלמידה
גם כשהיא היתה חייבת לענות לטלפון זה רק פעמים בודדות לשניות ממש,
לדוגמא: "זה דחוף? אני באמצע שיעור, תתקשרי אליי אחרי צהריים"
או- "כן, השיעור שלך ב10 וחצי.."
גילוי נאות- לא מכירה את דפנה ואיילת
לי יש טלפון לא כשר של העבודה,
כך שמאוד מאוד מעריכה כל איש מקצוע עם פלאפון כשר.
וברור לי שזה משפיע על איכות השירות והסבלנות.
אין לה ווצאפ,תודה רבה
אפשר את המספר של לאה כהן? אין לה וואצפ?
איפה היא מלמדת ? בבית שמש? יש לה זמינות יחסית?
אני מורת נהיגה כבר 3 שנים חדשה בבית שמש אם תרצי 0526186238הי שלום
אשמח לדעת אם מישהי למדה אצל אחת מהמורות נהיגה האלה מבית שמש ,
דפנה: 0544262617
איילת: 0502190939
(לא יודעת שמות משפחה..)
אשמח לשמוע ממישהי שלמדה / מכירה מישהי שלמדה איך היה
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים