דרוש מידע בירור על עגלת תינוק-הרטן רייסר ג'י טי

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת האם משהיא מכירה את העגלה הזאת?
אשמח לכל מידע בעניין
058-3262881

• הוסף לסימניות
לי יש הרטן כבר כמה שנים
מושלמת בעיניי, בולמי זעזועים מהטובים שפגשתי, והשוויתי בחנות מול בוגבו ועוד כמה, ההרטן לקחה מהבחינה האת בגדול (לקחתי כל עגלה לסיבוב קצר בחוץ להרגיש כמה הנסיעה חלקה על המדרכה)
היא גבוהה ונוחה, כל חלק ופיצ’ר שקיים בה ממש מושקע ומראה על חשיבה על כל פרט.
חסרון אחד זה הגודל שלה, יחסית לעגלות של היום היא יותר רחבה ולא תמיד עוברת במקומות צרים.
אבל לי יש דגם מלפני 8 שנים (משהו עם vip, לא זוכרת שם מדויק)
ועדיין נראית כמו חדשה!
בארץ היה לי עליה אחריות מלאה ל5 שנים, ותכלס לא השתמשנו בה בכלל. המוכר אמר לנו כשקנינו שחלק מהאחריות זה אפילו לבוא לשמן גלגלים וכזה. כלומר טיפול איכות לעגלה
המליץ לבוא לקראת סוף ה5 שנים כדי לעשות את זה, וככה עשינו.

• הוסף לסימניות
עוד דבר - הנסיעה שלה מאד זורמת וחלקה. כך שלמרות שהיא לא נחשבת לקלת משקל, בפועל בנסיעה היא מרגישה מאד קלילה.
העליה והירידה במדרגות מאד יציבה

• הוסף לסימניות
עוד דבר - הנסיעה שלה מאד זורמת וחלקה. כך שלמרות שהיא לא נחשבת לקלת משקל, בפועל בנסיעה היא מרגישה מאד קלילה.
העליה והירידה במדרגות מאד יציבה
היי.
אני מחפשת לקנות עגלה כזאת את יכולה להמליץ לי היכן קנית ?
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ויש לך אולי מידע היכן ניתן להשיג ?
פשוט יש לי עגלה כזאת ואני חייבת לרכוש שילדה חדשה,
ואני לא מצליחה להגיע ליבואן. תודה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה