בירור על פלאפון חדש

• הוסף לסימניות
קצת נדוש אבל בכל זאת אולי אתחכם ,,,
הטאצ' שבק חיים ואני צריכה לרכוש מכשיר חדש הציעו לי שני סוגי סמסונג אחד פתוח ב200 ש"ח ואחד המתקפל ב250 ש"ח אבל לידיעתי אין בזה יומן פגישות וזה מעצבן מאד, אם יש למישהו עוד ידע על מכשיר זול וטוב אשמח לשמוע הC2 יקר מדי

• הוסף לסימניות
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=122325
זה יכול לעזור לך

מה שראיתי לאחרונה שיש תחרות מאוד גדולה
בין החנויות שמוכרות מכשירי פלאפונים (לא חברות סלולריות)
ואפשר למצוא מכשירים טובים במחירים סבירים
ראיתי כמה מודעות כאלה השבוע ב"פרסום חזק"
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני הייתי קונה בפלאפון (בחברה) את האלקטל ב160 ש"ח (כן יש כזה דבר) עם אחריות שלהם (שזה אומר שגם אם נשבר המסך הם מחליפים לחדש).
אפילו שהאלקטל הוא לא הכי הכי, אבל עם כזו אחריות אני לפחות רגוע לשנה.
זה פתוח גם לאורנג'.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה חשוב לך, אבל חשוב להדגיש: מוכרים היום הרבה פלאפונים לא כשרים כשרק הSIM כשר. כדאי לבדוק.
כמו"כ רוב המכשירים שנמכרים בזול הם לא חדשים! (יד שניה או מחודשים)

• הוסף לסימניות
יש לי טאצ' של חברת פלאפון כמעט ללטא שימוש למכירה ניתן לפנות אלי באישי

• הוסף לסימניות
אני צריכה משהו שפתוח לאורנג ולא טאצ':eek:
אם יש למישהו 5אשמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה