- הוסף לסימניות
שטויות.מבדיקה אצל "נותנים גב"
90% מהבודקים במיטב הזימון שלהם מוקדם לשבוע לאחר מכן
אז חבל לבדוק במיטב, זהירות!
חבל למחזר המצאות בלי לבדוק את אמינות הדברים, ועל הדרך לזרוע בהלה מיותרת בציבור.
נערך לאחרונה ב:
שטויות.מבדיקה אצל "נותנים גב"
90% מהבודקים במיטב הזימון שלהם מוקדם לשבוע לאחר מכן
אז חבל לבדוק במיטב, זהירות!
לא הבנתי. מי מבקש לתת פטור? ולמה?
ואם לא מתייצבים, איך יושבים בכלא? הם באים לבתים לעצור?
תתקשר לוועד הישיבות הם יודעים על כל תלמיד מה הסטטוסאיך אפשר לברר על קבלת צו גיוס?
להתקשר למיטב?
יש מקור מידע אחר?
אולי זה אתר אינטרנטי?
אשמח למידע.
תן'קס!
טעות לא צריך SMS וזה לא כמו טלפוניבאתר של מיטב זה כמו להתקשר אליהם.
הכניסה מתועדת. לכל מקרה שתרצה לטעון לא קבלתי את הצו.
חוץ מזה שצריך SMS ואז בעצם אתה מגלה להם שיש לך מספר לא כשר.
מה שכתבתי זה מידיעה.באתר של מיטב זה כמו להתקשר אליהם.
כשכל אחד יודע אחרת חבל להתווכחמה שכתבתי זה מידיעה.
נראה שלקחת בעלות על האמת בתחום הגיוסשטויות.
חבל למחזר המצאות בלי לבדוק את אמינות הדברים, ועל הדרך לזרוע בהלה מיותרת בציבור.
חבל על ההיסטריה...באתר של מיטב זה כמו להתקשר אליהם.
בשביל לדעת כניסות לא צריך הרבה זמן זה יכול להיות אוטומטי כנכנסים לאתר מופיע בתיק הספציפי שנכנסים אבל לפפי מה שידוע לי (וידוע לי, אמנם יש כאן חולקים עלי) כניסה לאתר לא קביל חוקי כראיה רק שיחת טלפון ולא משנה מאיזה מכשיר או מספר אפשר להזדהות כהורה או מטפל של הבחור שכנראה לא כשיר לנהל שיחות טלפון אבל לא כ"כ מומלץחבל על ההיסטריה...
לפי דעתי אף אחד לא בודק כמות כניסות באתר של מיטב יש גבול...
ראש ישר!אין בזה שום היגיון שיהיה אלגוריתם מורכב, שמי שמתקשר או נכנס לאתר משתנה הזימון,
הצבא לא מנסה לקמבן אף אחד, זה פשוט קונספרציה מיותרת,
וגם הפקידה שעונה בטלפון לא אחראית לשלוח שום צו כזה או אחר, אלא לענות לטלפונים
על שניהם רשום זימון ראשון?שלחו לי 2 צוים לאותו תאריך ועוד אחד לבית של ההורים שלי
לא הספיק להם לחתום על 54000?![]()
טענה הגיונית אבל אם מישהו אומר מידיעה לך תדע סה"כ עניתי למי שאמר שלא הגיוני בגלל שהפקידה לא מחליטה כזה דבראין בזה שום היגיון שיהיה אלגוריתם מורכב, שמי שמתקשר או נכנס לאתר משתנה הזימון,
הצבא לא מנסה לקמבן אף אחד, זה פשוט קונספרציה מיותרת,
וגם הפקידה שעונה בטלפון לא אחראית לשלוח שום צו כזה או אחר, אלא לענות לטלפונים
אם זה היה נכון היית שומע את זה מזמן ממליון אנשים.טענה הגיונית אבל אם מישהו אומר מידיעה לך תדע סה"כ עניתי למי שאמר שלא הגיוני בגלל שהפקידה לא מחליטה כזה דבר
לא כל דבר בא לקמבן לפעמים יש דברים טכנים מוזרים בפרט בצבא שהכל שם מרובע
אני לא בגיל, אולי יש מישהו שמתנדב לבדוק את זה?אם זה היה נכון היית שומע את זה מזמן ממליון אנשים.
מה צריך לבדוק?אני לא ב
אני לא בגיל, אולי יש מישהו שמתנדב לבדוק את זה?
רק שיקח בחשבון את המורכבות במקרה מעצר
אה, שחכתי להוסיף התקשרתי לפני תקופה לצבא, מכיוון שטסתי לחו”ל,אני לא ב
אני לא בגיל, אולי יש מישהו שמתנדב לבדוק את זה?
רק שיקח בחשבון את המורכבות במקרה מעצר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים