בירור על ראוטר

• פותח הנושא lmaof
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כן ולא

אין לו מספיק חיבורים עבור שמונה מחשבים אבל אם המחשבים מתחברים אליו אלחוטית או שתחברו לו סוויצ' אז הוא יעבוד מצויין

• הוסף לסימניות
כמובן שכל המחשבים שמחוברים יהיו עם אינטרנט, יש אפשרות לנתק את האינטרנט בכל מחשב בעצמו.
לחילופין, אם הספק הוא 018 דרך נתיב, אז למחשבים יהיה אינטרנט להורדת עדכונים אוטומטיים , אנטי וירוס וכדו' ואפי דוא"ל דרך ההאוטלוק, אבל לא תהיה להם אפשרות גלישה עד שיתקינו תכנת נתיב בכל מחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;969358:
כמובן שכל המחשבים שמחוברים יהיו עם אינטרנט, יש אפשרות לנתק את האינטרנט בכל מחשב בעצמו.
לחילופין, אם הספק הוא 018 דרך נתיב, אז למחשבים יהיה אינטרנט להורדת עדכונים אוטומטיים , אנטי וירוס וכדו' ואפי דוא"ל דרך ההאוטלוק, אבל לא תהיה להם אפשרות גלישה עד שיתקינו תכנת נתיב בכל מחשב.
מההההה???
אם לא תחבר את החוט של הטלפון אז איך יהיה אינטרנט??? או שלא תתן כתובת של הספק או ביטול NAT ועוד אין סוף של דרכים...
ואם תחסום יציאה בפורט 80 ו443 אז יהיה הכל חוץ מאינטרנט ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;969125:
יש ברשותי ראוטר אלחוטי זה- http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem2/pages/Novatel2/smartbox/
אני מעונינת לחבר 8 מחשבים לאותו ראוטר ושלא יהיו מחוברים לאינטרנט.
ורציתי לוודא האם הראוטר הנ"ל מתאים.
אודה לכל מידע בענין.

סתם שאלה בשביל מה צריך ראוטר ???
תחברו את כל המחשבים בסוויצ' תריצו DHCP על אחד התחנות (או לחלופין IP קבוע בכל מחשב) בנוסף לחיסכון בעלויות גם תקבלו שמחשב אחד לא יוכל להאזין למידע שעובר בין שני מחשבים אחרים מהירות הרשת הרבה יותר גבוהה וכו וכו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;969470:
תחברו את כל המחשבים בסוויצ' תריצו DHCP על אחד התחנות (או לחלופין IP קבוע בכל מחשב) בנוסף לחיסכון בעלויות גם תקבלו שמחשב אחד לא יוכל להאזין למידע שעובר בין שני מחשבים אחרים מהירות הרשת הרבה יותר גבוהה וכו וכו

אני רוצה להפעיל חדר מחשבים נייד של עמדת מורה + 6 עמדות תלמידים.
ולהפעיל עליהם את תוכנת שליטה Radix
היות והמחשבים הניידים משתנים משיעור לשיעור
המליצו לי ב- Radix לחבר אותם לראוטר קבוע ואז התוכנה תעבוד בכל מקום
וכך לחסוך בעיות.
אשמח לדעת אם הרעיון שלך יכול לייעל לי את ההתנהלות הנ"ל.
מה זה סוויצ'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;969470:

DHCP עם סויטש?
כמדומני שסויטש טיפש לחלוטין. אולי עם האב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;969539:
אני רוצה להפעיל חדר מחשבים נייד של עמדת מורה + 6 עמדות תלמידים.
ולהפעיל עליהם את תוכנת שליטה Radix
היות והמחשבים הניידים משתנים משיעור לשיעור
המליצו לי ב- Radix לחבר אותם לראוטר קבוע ואז התוכנה תעבוד בכל מקום
וכך לחסוך בעיות.
אשמח לדעת אם הרעיון שלך יכול לייעל לי את ההתנהלות הנ"ל.
מה זה סוויצ'?

תחברו את כל המחשבים לסוויצ' ותוסיפו ראוטר (הכי זול שיש) שישמש אך ורק בתור dhcp server ושיחלק כתובות לכל המחשבים . האפשרות של IP קבוע לא תתאים כיון שהמחשבים מתחלפים כל הזמן...

נכתב ע"י tkh;969634:
DHCP עם סויטש?
כמדומני שסויטש טיפש לחלוטין. אולי עם האב.
האב הוא טיפש לגמרי הסוויצ' בדרך כלל קצת יותר חכם אבל dhcp הוא לא יודע לעשות

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע מהו סוויצ' ואיך מתנהלים איתו, תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה