התייעצות בירושלים איזה קופ"ח עדיף

• הוסף לסימניות
האם אתם מרוצים בכללית, או שכדאי מאוחדת
תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
למאוחדת יש מרפאה בכל שכונה, אבל יש להם הרבה בעיות בשירות,
לגבי כללית אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
אין על כללית. זו קופה גדולה, יש לה הסכמים עם הרבה רופאים. שירות מעולה!

• הוסף לסימניות
אני מרוצה בכללית. אבל באמת תלוי באזור שאת עוברת... ירושלים היא עיר גדולה בשביל לקבוע טיב של קופה.

• הוסף לסימניות
אני אישית מאוד מאוד לא נהניתי ממאוחדת בירושלים ( בלשון המעטה)
בעיקר בגלל רפואת הנשים, אין רופאות טובות. נקודה. (זו דעתי כמובן)
ושלא תחשבו גם לרופאת נשים שלא סבלתי את מחכה בתור כמה חודשים...
יצא לי לדבר בנושא עם אחד ממנהלי מחלקה באחד מבתי החולים הגדולים בי-ם(כן שילמתי לו פרטי מחוסר ברירה) והוא אמר את צודקת אין לי שום שום רופאה להמליץ לך בירושלים במאוחדת,
אני יכול לתת לך שמות בבית שמש בקרית ספר אבל בירושלים תעברי קופה. (והוא עובד עם מאוחדת.)
בסופו של יום כרגע אני גרה בבית שמש ולא עברתי קופה רק בגלל ד"ר בובליצקי המהממת (היא אגדה בבית שמש)

מדגישה שהתכוונתי לרופאות. רופאים מקצועיים מאוד כן יש.

• הוסף לסימניות
כמו שציינו תלוי בשכונה

• הוסף לסימניות
נ.ב. למיטב הבנתי, בגלל הקורונה משה"ב הודיע שלא ניתן כעת לעבור קופ"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה