לא, למכשירי המיו יש קפסולות מיוחדות.אפשר עם מכשיר המיו להשתמש עם מבשמי הסנו לעיל?
מה העצמה והזמנים ששמת שהחזיק לך לכמה חודשים?אז זהו שאי אפשר
אפשר רק עם המילוי שלהם הכסף שהם עושים זה לא על המכשיר אלא על המילויים
מה שכן עכשיו יש לי מילוי שלמרבה הפלא כבר כמה חודשים עובד ומפיץ ריח... אולי תלוי איך כיוונתי את העוצמה והזמנים.
את זה קנית? לא עולה 120 , או שכל הקניה עלתה לך 120?עשיתי היום קניה רצינית בגונסון קלין
גם קניתי לרכב מפיץ ריח וואוו וואווו איזה ריח נעים ומלטף
שווה כל שקל
רק 120
למה זה מיועד?במכבסת מייפר ברחוב שמגר בי-ם
מוכרים את המבשם שלהם בכמה שקלים לבקבוקון
(ריח יחודי ועדין)
אפשר לקנות בירושלים איפשהו? או רק הזמנה באתר?בג'ונסון יש דברים מעולים ולא יקרים
משהי שמשתמשת במילוי- יכולה לעדכן האם ניתן להשתמש בשמן שבמילוי? או שזה כמו המילויים של סנו, שלא ניתנים לפתיחה?אשמח לדעת האם ניתן לפתוח את הבקבוק של מפיצי הריח של miyos ולהשתמש בנוזל שבו?
ניתן לפתיחה זה בקבוק קטן עם פקק שמכניסים לתוך המכשיר עד כמה שזכור לימשהי שמשתמשת במילוי- יכולה לעדכן האם ניתן להשתמש בשמן שבמילוי? או שזה כמו המילויים של סנו, שלא ניתנים לפתיחה?
יש לי מכשיר אדים שאני ממלא בו שמנים, רוצה לדעם אם שייך לקנות מילוי של מיוסט ולהשתמש בשמן שלו
לא יודעת.. אני הזמנתי באתראפשר לקנות בירושלים איפשהו? או רק הזמנה באתר?
לי יש כזה, החומר נגמר מהר מאד. קפסולה קטנה לכן כנראה המחיר הזול. המכשיר ממש חמוד.מישהי מכירה את זה?
במה הוא פחות טוב שהוא יותר זול, והאם שווה לקנות אותו כן את הרגיל![]()
מפיץ ריח QR - ₪99.00
מפיץ הריח QR מבית MiyoScentQR - Quiet Room במארז מפיץ הריח QR + קפסולת ריח לבחירה אישית כבל טעינה TypeC ותפס אחורי לתלייה.מפיץ ריח חדש לסדרת ה Q של חברת מיוסנט!מפיץ ריח אוטומטי ושקט לחלוטין בטכנולוגיית ננו אולטרה סוניק.למכשיר 4 פונקציות לזמני פעולה שונים.לQR סוללה פנימית נטענת המאפשרת גמישות...www.miyo-scent.com
איך הזמני פעולה שלו אם אפשר לומר כל זמן האם זה מפיץ ריח על זמן קבוע לדוגמא כל 15 שעה במשך 24 שעות או שאפשר לקבוע זמנים בלילה לא פעיל ביום כן וכם ביום כל כמה זמן יפזר ריח וכמה זמן זה יפזר?לי יש כזה, החומר נגמר מהר מאד. קפסולה קטנה לכן כנראה המחיר הזול. המכשיר ממש חמוד.
יכול להיות שאת עיקר הכסף הם יעשו ממכירת קפסולות… לדעתי חייב שיהיה אפשרות מילוי.
זה זמני הפעולה ( צילום של האריזה)איך הזמני פעולה שלו אם אפשר לומר כל זמן האם זה מפיץ ריח על זמן קבוע לדוגמא כל 15 שעה במשך 24 שעות או שאפשר לקבוע זמנים בלילה לא פעיל ביום כן וכם ביום כל כמה זמן יפזר ריח וכמה זמן זה יפזר?
נ.ב לשאלה שעלתה בעבר אפשר לפתוח את המיכלים שלהם ולשפוך את הנוסל למכשירים אחרים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים