- הוסף לסימניות
נכתב ע"י dalit;427221:מקסים! אבל העיניים מחודדות יותר מדי, לטעמי. והתמונה נורא קטנה...
ואני אשמח לראות במייל תמונות של ילדה בת 4(איפה פורום צלמות איפה?!)
אבל אז הרקע היה של בית ולא רציתי את זה...נכתב ע"י nechama;427225:תמונה יפה מאוד, למעלה הייתי משאירה יותר..
אז מה אני יגיד לך לבת שלי יש עניים של ערפד במציאותנכתב ע"י tamiro;427227:לטעמי
נסחפת לגמרי עם העיבוד כאן
עשית לה עיניים של ערפד (רק בצבע כחול)
נכתב ע"י רבקה אריאל;427236:מקסים, ומסכימה שהעיניים קצת מוגזמות.
שמעי, תקטיני לגובה 652 פיקסלים, זה לא יקטין לך יותר מזה.
גם אני רוצה לקבל במייל תמונות של בת ה-4! אולי נעשה רשימת תפוצה במיילים של צלמות שישלחו אחת לשניה תמונות.
נכתב ע"י photosbyrik;427233:אבל אז הרקע היה של בית ולא רציתי את זה...
אז מה אני יגיד לך לבת שלי יש עניים של ערפד במציאות
התמונה כאן ללא עריכה בכלל הדבר היחיד שבאמת נגעתי בעין זה להוציא לה איזה דימה שהייתה שם... (הדבר היחיד שעשיתי לתמונה הזאת זה פתחתי את זה בRAW והקטנתי בלי חידוד ושמרתי)
נכתב ע"י tamiro;427247:אז אני אגיד לך שאתמול התחלתי לצלם...
נכתב ע"י photosbyrik;427254:אני מדברת שעל התמונה השניה לא ערכתי.
נכתב ע"י tamiro;427256:טוב...
תגידי, איפה קונים כאלו סוכריות?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים