התייעצות ביתרים בקהל? למישהו אכפת שאין לימודים???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אוף,מזכיר לי את בני ברק בסוף הסגר
האדישות הזאת
והתחושה שלאף אחד לא אכפת מהאזרח הקטן היא קשה מנשוא
היא קשה יותר מלהישאר עם הילדים בבית,כי זו תחושה שפשוט אף אחד לא איתך
תתמודד

• הוסף לסימניות
המצב תקוע מכמה סיבות:
1. אין ספק שהגננות וכו' שמחות על כל יום שהן לא צריכות לעבוד. הן מצד אהבת החופש של כל אדם, והן מצד החשש שקיים אצלן להידבקות בנגיף מהילדים.
2. העירייה אינה יכולה לכפות על אף אחד לקיים לימודים בניגוד לרצונו, בשל ההגבלות שהוטלו ע"י משרד הבריאות על העיר.
3. משרד הבריאות וועדת השרים לעניני קורונה, רוצים לכסות את עצמם בועדת החקירה שעתידה לקום על התנהלות המדינה במלחמה בנגיף, ולכן מטילים סגרים והגבלות על הריכוזים החרדיים - השעיר לעזאזל האולטימטיבי של ישראל.
4. אני יודע בבירור, שראש העיר הרב מאיר רובינשטיין העביר מסר שקט מתחת לשולחן לכל מנהלי המוסדות, שאפשר לקיים לימודים. הרבה מאוד חיידרים היו סגורים רק ביום שישי, וחזרו אתמול בבוקר או היום בבוקר ללימודים.

וסתם שאלה: מה אתם עושים עם הילדים בשנה רגילה בתקופת בין הזמנים?

לחופשה ללא סוף אפשר לקרוא בין הזמנים?
אין לנו מושג אפילו מתי יפילו עלינו חופש ואין לנו מושג מתי הוא יתחיל ומתי הוא יגמר!!
בין הזמנים האמיתי הוא כולה שבועיים וגם אז הגברים בבית.
בבין הזמנים יש קייטנות ואת זה אין עכשיו.
ולא לשכוח שעד לפני חודש הם כולם היו בבית... הם כבר שבעים מחופש ואנחנו שבעים מלסדר אותם בכל המיני ומיני.

התחושה של 'לא בא לנו ללמד ואתם תסתדרו' מאד מקשה על הורים עובדים.

• הוסף לסימניות
וסתם שאלה: מה אתם עושים עם הילדים בשנה רגילה בתקופת בין הזמנים?
בין הזמנים זה שלוש שבועות (ולא חודשיים) ובמידה והאבא אברך כולל אז הוא גם בחופש.
במידה וגם האבא וגם האמא עובדים אזי בחלק לוקחים חופש, בחלק נעזרים בקיטנה (יקרה להחריד) ובחלק נעזרים בידידים/ שכנים/ קרובים/ בייביסיטר.
וזה שונה מהמצב כעת - שאין קייטנות בכלל (בכ"א לפי מה שאני יודעת), משתדלים כמה שפחות להתערב בין משפחות אחרות, ובקרובי משפחה מחוץ לעיר א"א להיעזר כי החיים אצלם כרגע כרגיל והילדים במוסדות.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה ניצול של המצב.
והכל על חשבון ההורים.
אני לא מביתר אבל מקומם אותי לקרוא. אפילו לא ידעתי..
אצלי הילדים הולכים כרגיל ללימודים מאז שהותר
אני עובדת ולא יודעת איך הייתי מסתדרת
לדעתי תנסו לפעול

• הוסף לסימניות
סורי אבל כפי הנראה אין מצב שיחזירו את הלימודים בביתר,
המצב פה נוראי, מאות חולים מסתובבים ברחוב חופשי,
ובזמן שהיה לימודים ילדים שנחשפו לחולה מאומת הגיעו ללימודים,
המצב קטסטרופה!!
טוב עשו שאין לימודים.
וכן, גמני עובדת עם ילדים בלי מסגרת...

• הוסף לסימניות
שמעתי מרבה בת''ת ליטאי ב B שחושבים להחזיר את הלימודים ביום חמישי-(אין לי איך לאמת )
רציתי לאמת ובמקום זאת הבן שלי נכנס לבידוד...
מסתבר שהרבה של הצהרון התגלה כחיובי...
עכשיו נשאלת השאלה...
כרגע הוא אצל סבתא...
האם לקחת אותו ליומיים עד סוף הבידוד הביתה או...
איז דבר דפווווווק

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכל הקיטנות והלימודים בכל מיקרה לא רלונטי....חצי ואולי אפילו יותר מחצי בבידוד .... רב התחלואה נמצאת במוסדות חינוך
בכל מקרה זה סוף שנה כך שזה לא רלוונטי אבל עם ידגרו את מוסדות החינוך שיעשו סגר כללי כי עם לא יעשו זה לא יהיה רלונטי כי הילדים יהיו מופקרים בחוץ!!!!

• הוסף לסימניות
תכלס
כרגע שחזרו לשיגרה אמנם יש חולים אבל כל שאר הילדים הולכים למוסדות אז זה לא בדיוק עוזר שרק הבנות בבית
ומוסדות הלימוד יכולים לעבוד
מה עם גני הבנות?
למי יש מושג את מי צריך להפעיל כדי שמשהו יזוז?

• הוסף לסימניות
תכלס
כרגע שחזרו לשיגרה אמנם יש חולים אבל כל שאר הילדים הולכים למוסדות אז זה לא בדיוק עוזר שרק הבנות בבית
מה עם גני הבנות?
לא כל מוסדות הלימוד חזרו :(
החיידר של הבן שלי לא פתחו כי הגיעו ילדים עם תסמינים :eek:

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכל הקיטנות והלימודים בכל מיקרה לא רלונטי....חצי ואולי אפילו יותר מחצי בבידוד ....
שמא כך היא ההתרשמות הנפוצה, אך ע"פ נתוני משה"ב - מצויים בביתר־עילית פחות מ־200(!) מבודדים (כשליש האחוז מכלל האוכלוסי').

• הוסף לסימניות
תכלס
מה עם גני הבנות?
כל מוסד צריך לבקש אישור מוועדת הרבנים כדי לפתוח מחר. ותכל'ס זה תלוי ברצון הטוב של כל בעל מוסד ומוסד.

• הוסף לסימניות
אני שומעת כרגע שמועה שמחר הגנים חוזרים

• הוסף לסימניות
הדבר תלוי בהחלטת הרבנים.
כרגע הרבנים נותנים אישור למוסדות הלימוד של הבנים בלבד.
הקייטנות של הבנות עוד לא קיבלו תשובה

• הוסף לסימניות
מאיפה המידע?
פשוט לי אמרה משהיא שעובדת בגנים בבי שמחר פותחים...

• הוסף לסימניות
איך מקבלים אישור מועדת הרבנים עבור בית כנסת.
שמעתי שזה עד היום בחמש.
יש למישהו מידע?

• הוסף לסימניות
סורי אבל כפי הנראה אין מצב שיחזירו את הלימודים בביתר,
המצב פה נוראי, מאות חולים מסתובבים ברחוב חופשי,
ובזמן שהיה לימודים ילדים שנחשפו לחולה מאומת הגיעו ללימודים,
המצב קטסטרופה!!
טוב עשו שאין לימודים.
וכן, גמני עובדת עם ילדים בלי מסגרת...
יש הרבה צדק בדבר אך מצד שני יש גם נזק רוני אדיר שתוצאותיו מי ישורנו אני לא בא להכריע אלא להציג צד שני למטבע להבדיל מהציבור הכללי הבתי חינוך שלנו[מעבר לביטול תורה שזה אחד הערכים הנעלים ביותר לא לבטל תורה דרבים]הם גם תיבות נח מול סכנות הרחוב וגרורותיהן

• הוסף לסימניות
הקייטנות של הבנות עוד לא קיבלו תשובה
ממידע פנימי, בפתחיה [כולל כמעט את כל הקייטנות לבנות] החליטו כרגע לא להחזיר את הלימודים, אלא לבצע למידה מרחוק.
כרגע זה תלוי במידת הלחץ מכיוון ההורים. וכנראה שלא רוצים לפרסם את זה עד השעה חמש, כדי למנוע לחץ מההורים.
לשיפוטכם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה