איזה גנים? איפה?
לא קיבלתי שום הודעה....
לפני חצי שעה היתה הודעה קולית בטלפון שממחר הקייטנה פועלת. גני בית יעקב.ממידע פנימי, בפתחיה [כולל כמעט את כל הקייטנות לבנות] החליטו כרגע לא להחזיר את הלימודים, אלא לבצע למידה מרחוק.
כרגע זה תלוי במידת הלחץ מכיוון ההורים. וכנראה שלא רוצים לפרסם את זה עד השעה חמש, כדי למנוע לחץ מההורים.
לשיפוטכם...
מישהו?מה עם רמת דוד/אגודת ישראל- A????
אני גר בביתר ורואה את המצב.חבל שלא רק שנאה לחרדים מביאה הקורונה,
אלא גם שנאה פנים מגזרית.
אם מדברים על 'שטיבלאך' בעיתיים,
וחיידרים ליטאים שסגרו....
אז ברור מי נגד מי.
חבל להשמיץ.
יש מי שלא גר בביתר,
ומאמין להכל.
אני גרה בביתר,
כבר 3 שבועות שלא נפגשתי ולו באדם אחד נטול מסיכה,
ואני מסתובבת כל יום ב2 הגבעות הלוך ושוב ושוב והלוך(בתחבורה הציבורית)
יש שמירה! והדוקה אפילו!
נכון, יש מיעוט קיצוני.
ויעידו תושבי הערים האחרות על המיעוט הקיצוני אצלם שהרס והורס כל חלקה טובה,
במודיעין, בבית שמש, בבני ברק ובירושלים.
בכל מקום נמצא אותם.
אבל להכליל בגללם ולהאשים עיר שלימה?? תמהני...
והמיעוט הזה עם רעשי הרקע שלו גרמו לשנאת חרדים עצומה כל כך,
שמיותר לדעתי לגמרי להוסיף שנאה על שנאה.
בוא נחסוך את זה!
אמנם זה מצב בביתרחרדים טור דעה
סגר? מגיע לעיר ביתר חסרת ההנהגה, בצדק
אז למה לא להעניש את החילונים שלא נבדקים?עונש.
רק תסבירו לי איך קרה הנס שאני מכירה אנשים עיר מעורבת שכמעט חייבו אותם לצאת למלוניות, ובביתר "רה"ע התחנן ולא נתנו". איך?
עכשיו הסבירו כמעט במפורש שהסגרים על החרדים זה באשמת ה"לא נבדקים". והתפרסם שחלק מהחסידויות מתחילות (באיחור) להבדק.אז למה לא להעניש את החילונים שלא נבדקים?
העונש רק מגביר את הבעיה, עוד ועוד לא נבדקים מחשש לסגר שני.
גם לי.לא ברור איך האשכול הגיע לאן שהגיע....
אני אשם.
כתושב ביתר רציתי לשתף את המאמר הזה עם עוד אנשים בני עירי.
ולא רציתי לפתוח אשכול חדש כי הוא היה נעלם תוך זמן קצר.
משא"כ פה מסתמא לא נכנסים כל כך הרבה אנשים ולכן יש רק מעט תגובות רגועות יחסית.
אפשר לחזור לשגרה.
סליחה
כי הנחתי שפה זה פחות יזיק כיון שהרבה לא יכנסו בכלל (הכותרת לא מסגירה את זה)אם היה האשכול החדש נעלם תוך זמן קצר,
למה בכל אופן ראית צורך להעלות את זה כאן?
קשה להבין....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים