בקשה ביתרים ? רוצים לעזור ?

• הוסף לסימניות
לרובנו נשאר מפסח מוצרים שלרוב אנו מתייחסים אליהם כמו אתרוגים לאחר סוכות כי מי יסתכל על עוגיות בראוניס
כשיש ביסקויטים ובייגלך טריים ! מחמץ ! אבל יש אנשים שאוכלים את המוצרים הללו כל השנה בגלל רגישותם לגלוטן
וכידוע מחירם מאוד יקר והרבה פחות משביע אז אם נשאר לכם מוצרים שאתם לא צריכים אנא תשלחו לי הודעה ואני
ישלח אליכם מתנדב שיקח זאת עבור משפחות שזה יכול מאוד להועיל להם
תודה ענקית
ובברכת 'והסירותי מחלה מקרבך'

• הוסף לסימניות
יוזמה נהדרת! ואם כבר מדברים על הנושא אז כדאי לזכור במשך כל השנה את הילדים האלו במסיבות ובימי הולדת להביא גם ממתק שמותר להם....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יוזמה מבורכת!!
יש לי שני אחיינים רגישים לגלוטן, ובאמת צריך לעורר את הנושא במהלך השנה.
בריאות לכולם :)

• הוסף לסימניות
יוזמה נהדרת! ואם כבר מדברים על הנושא אז כדאי לזכור במשך כל השנה את הילדים האלו במסיבות ובימי הולדת להביא גם ממתק שמותר להם....
ימי הולדת זה נראה לי אחד מהמוקשים הרציניים כי ההורים בדר"כ לא זוכרים שיש לילד חבר עם רגישות ומביאים
ממתק שאסור לו ואז כל הכיתה אוכלת ביסלי והוא ....

• הוסף לסימניות
יש לך שליחים בכל הארץ או רק בביתר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה