ביתר הרים (לבנים) סביב לה

• הוסף לסימניות
בהשראת הכותרת של מאיר

• הוסף לסימניות
מהמם!!
אהבתי יותר את הראשונה

איפה מצאת שמים בצבע הזה???

• הוסף לסימניות
הלו קיטי זה השמיים שהיו לכיוון גוש עציון קצת חיזקתי צבעים כמובן

• הוסף לסימניות
אני בכיוון ההפוך :)

• הוסף לסימניות
אז לך יש נוף מהמם של ואדי פוקין (: תצלמי שם

• הוסף לסימניות
עוצר נשימה!!
חלום....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;934833:
אז לך יש נוף מהמם של ואדי פוקין (: תצלמי שם
אני גרה נמוך מידי
יותר בקטע של הנוף של "בית יעקב הישן" :) :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;935024:
אני גרה נמוך מידי

אז בכלל נוף עוצר נשימה :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;935024:

הצחקת אותי..

בתור בעלת אותו הנוף בדיוק... רק קצת יותר גבוה. אבל ההרים הגבוהים באופק היו מהממים!

• הוסף לסימניות
וווואו

אותו נוף בדיוק נשקף מביתי

• הוסף לסימניות
יפהפה
אהבתי את השמים של השניה עם הקומפו של הראשונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;938044:
וווואו

אותו נוף בדיוק נשקף מביתי

:D
במקרה אנחנו גרים בהבדל של 2 בנינים (:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה