מידע שימושי ביתר עילית מתרחבת

מדובר בהכנה להארכת גדר ההפרדה - כך שמעתי מפי גורמים יחסית אמינים
מה הפירוש?
הולכים להאריך את גבול ביתר או צור הדסה?
זה לא כ"כ הגיוני!
מכיון שבכדי להאריך את ביתר או צור הדסה צריך לשבור או להרוס כמה בתים!!

מה הפירוש?
הולכים להאריך את גבול ביתר או צור הדסה?
זה לא כ"כ הגיוני!
מכיון שבכדי להאריך את ביתר או צור הדסה צריך לשבור או להרוס כמה בתים!!
תראו מה שדיברנו לפנ''כ. לא מדובר על הגדר של ביתר או משהו, אלא על תכנית שלמה של מערכת הביטחון.

שוב : ישנם שבחים(והרבה) שעולים על ההר כלפי צור הדסה
ואיך יעצרו אותם???
אז נכנסים רכבי צבא לתוך שביל צר על ההר ומחכים לשבחים אפשר לראות מידי פעם פצצות תאורה או לפעמים יריות ופעמים מועטות גם צעקות
לכן לדעתי עושים כביש ביטחון על ההר ושם ינסו למגר את התופעה
(ד"א הצבא כבר לא מחכה לשבחים בשביל הצר אלא הוא מחכה להם בשביל שהוא חצב ובנה)
א' הם היו צריכים להקיף את ואדי פוכין או להקיף את צור הדסה מה פתאום הם ממשיכים לכיוון ביתר וממשיכים כבר אחרי ביתר
ב' לכל הצדיקים, אתם לא מבינים את המפה אני גר שם אני רואה אותו כל יום אין סיכוי שזה מערכת ביטחון מסועפת
צירפתי כאן תמונה איפה אוחזים בעבודות לכביש, ואדרבה שמישהו יסביר לי על מי זה מגן ומה התועלת.

קבצים מצורפים

• Doc1.pdf
    KB 141.7 · צפיות: 46
לכל הצדיקים, אתם לא מבינים את המפה אני גר שם אני רואה אותו כל יום אין סיכוי שזה מערכת ביטחון מסועפת
צירפתי כאן תמונה איפה אוחזים בעבודות לכביש, ואדרבה שמישהו יסביר לי על מי זה מגן ומה התועלת.
אדרבה, הקו האדום שסימנת הוא פחות או יותר תוואי הקו הירוק. זה נראה שעושים גדר לאורך הקו הירוק.

אדרבה, הקו האדום שסימנת הוא פחות או יותר תוואי הקו הירוק. זה נראה שעושים גדר לאורך הקו הירוק.
א' הוא גם על התוואי של הכביש החדש,
ב' הקו הירוק הוא לא גבול ביטחוני שצריך לפטרל בו, ערבים יש בתוך הקו ומחוץ הקו הירוק, ובכלל יצטרכו א"כ לחלק ישובים לשניים,
ג' היום מדברים על ריבונות ולא נראה לי שהולכים לסגור עלינו מחוץ לקו הירוק ולא מחפשים להבדיל בין תוך הקו למחוץ הקו
ד' כביש ביטחון הוא לא !
אבל עדיין לא עניתם לי על השאלה על מי זה מגן ומה התועלת ?

תודה רבה

לא סותר
' הקו הירוק הוא לא גבול ביטחוני שצריך לפטרל בו, ערבים יש בתוך הקו ומחוץ הקו הירוק, ובכלל יצטרכו א"כ לחלק ישובים לשניים,
תלוי לדעת מי.

לידיעתך יש גדודי מילואים שלמים שיושבים על קו התפר ע"מ למנוע הסתננויות משטחי יו"ש לשטחי ישראל שבתוך הקו הירוק
ג' היום מדברים על ריבונות ולא נראה לי שהולכים לסגור עלינו מחוץ לקו הירוק ולא מחפשים להבדיל בין תוך הקו למחוץ הקו
ד' כביש ביטחון הוא לא !
יד ימין לא יודעת מה יש שמאל עושה
אבל עדיין לא עניתם לי על השאלה על מי זה מגן ומה התועלת ?
התועלת למנוע שבחי"ם

הבנתי. כל גדר צריכה כביש כדי לתחזק אותה.
ב' הקו הירוק הוא לא גבול ביטחוני שצריך לפטרל בו, ערבים יש בתוך הקו ומחוץ הקו הירוק, ובכלל יצטרכו א"כ לחלק ישובים לשניים,
זהו בדיוק שהחכמולוגים במערכת הביטחון החליטו בעקבות עתירות לבג''ץ לפני כ20 שנה ויותר לעשות גדר לאורך הקו הירוק במקום בין ביתר לוואדי פוכין היכן שיעבור הכביש העתידי שבהליכי אישור.

נערך לאחרונה ב:
שלום לכל מי שעדיין זוכר מכאן משהו
היום הסתובבתי שם עם איזה קבלן ושאלתי אותו בדרך אגב מה פשר הכביש הזה באמת ואם זה הקו הירוק,
אז הוא הראה לי שהקו הירוק יותר למעלה על ההר והכביש הוא הוואדי,
ורואים את הקו בבירור אפשר לבוא לראות שביל או כביש קטן סלול לאורך כל הדרך מתפתל בין ההרים,
ובקיצור הכביש הזה הוא לא הקו הירוק.

גבעה A שבזי.
WhatsApp Image 2026-02-23 at 22.05.35.jpeg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה