בית בפארק

• הוסף לסימניות
השמים באמת צבע הזו בלונדון?!
תמונה מדהימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;625122:
השמים באמת צבע הזו בלונדון?!
תמונה מדהימה!

ביום ראשון האחרון היה מזג אוויר חלומי (אתמול לא הפסיק הגשם..).

אם תסתכלי בתמונת ההשתקפות שהעליתי לפני יומיים ("ציור מים"), תוכלי שוב לראות את צבע השמים הנהדר.

תודה!

• הוסף לסימניות
זה בית מתחת לפארק :)

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת - פשוט מקום חלומי.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה מאד.
דרוש יישור ימינה, או שסתם נדמה לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;625204:
תמונה יפה מאד.
דרוש יישור ימינה, או שסתם נדמה לי?

דרוש יישור קל.

תמונה יפה, מה שגורם לי לתהות מדוע לא צולם לרוחב?

• הוסף לסימניות
יופי של צבעים והשתקפות!

• הוסף לסימניות
מסכים לגבי היישור (מקסימום חצי מעלה).

יוסי,

לא יכולתי לצלם במאוזן, לא היה לי להיכן להתרחק יותר וגם כך ניצלתי את מלוא ה18MM שברשותי. אבל לא ויתרתי על הצילום מכיוון שבסופו של דבר הבית והשתקפות ממלאים יפה וסימטרי גם את הצילום המאונך.

• הוסף לסימניות
מקסים! אהבתי את הצבעים .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה