כללי 'בית דוד' | לוגו רוסי ייחודי

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על הלוגו המצורף עבור קהילה יהודית במוסקבה?
הרעיון שלי, את האובייקט עצמו ביצע אחי.

אשמח להערות\הארות לקראת סיום העבודה.

תודה

קבצים מצורפים

• 22.jpg
    KB 817.2 · צפיות: 11
  • 11.jpg
    KB 839 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יפה
הראשון יותר תופס את העין
בשני היה קשה לי לאתר את הטקסט

• הוסף לסימניות
בשני יחס הסמל והכיתוב קצת מידי גדול.

• הוסף לסימניות
עבודת צוות?
טובים השניים...

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה מאד.
הביצוע גם יפה מאד, אם כי כדאי ללטש שיהיה יותר כבד, יותר מהוקצע, קו פחות קליל וזורם.
מקווה שהובנה כוונתי.

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה מאד! קולע ממש,
גם הביצוע מאד יפה של הסימבול אם כי מרגיש לי שכדאי לעבוד על זה עוד קצת שיצא מושלם.
בעיקר מפריע לי שהקוים של הטלית בחלק העליון (הקרוב לראש) לא בסגנון של כל האיור.
וכנ"ל גם הראש עצמו.
אולי רק קו מסביב לעיגול בקו חופשי (לא סגור לגמרי וללא מילוי) יתאים לסגנון.
נראה לי שכדאי עוד לשחק עם זה, כדי להגיע לתוצאה מושלמת.

• הוסף לסימניות
רעיון ממש יפה!
מומלץ להשתמש בפונטים יותר מעוצבים מאריאל.

• הוסף לסימניות
לעבות את קוי הטלית ולעשות אותו יותר מופשט בלי פרטים סימבולי
הפונט מדי דק וקטן ביחס ללוגו
מזה ארגון "בית דוד" איחוד קהילות
איזה קהילה זו במוסקבה?

• הוסף לסימניות
^^
בית חב"ד בשכונה מסויימת במוסקבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה