כללי בית דפוס טוב וזול

• הוסף לסימניות
איזה בית דפוס הוא איכותי וזול????
מישהו יכול להמליץ לי?
אה... וגם מהיר....:)

• הוסף לסימניות
דפוס שביד בבני ברק
אולי לא הכי זולים בעולם אבל איכות הדפסה מקסימלית ויפיפיה ומאד מהירים.
תמיד העבודה היתה מוכנה יום לפני התאריך שנתנו מראש.
והכי חשוב - מאד מאד אמינים! מה שאומר הרב גלעד- יהיה.

• הוסף לסימניות
אני מוכן להתחרות בכל הצעה אמיתית שיביאו לך בזיל הזול
כמות? וגודל? בפרטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aviaviavi;625586:
אני מוכן להתחרות בכל הצעה אמיתית שיביאו לך בזיל הזול
כמות? וגודל? בפרטי
לא אוהבת את שיטת העבודה הזאת. ואם לי היו אומרים את זה, לא הייתי פונה אליך בכלל. תן הצעת מחיר אמיתית בלי להתחרות. שמעת פעם על המשפט 'פרנסה משמיים'?
ולך לקוחה יקרה, יש בזה הרבה עניין של גזל מאותו בית דפוס שאת הצעת המחיר שלו קיבלת ושלחת בכוונה לדפוס שמעוניין להתחרות.

• הוסף לסימניות
אני עבדתי עם דפוס 24 ברח סוקולוב בסוף השנה בשביל הקיטנה שלי והמחיר היה זול
ויש אפשרות לשלם קצת יותר ולצלם ממכונה שאני עוד לא פגשתי בב"ב כזאת איכות וצבע אמיתי

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם ישורון- כמו האיכות שלו אין בשום בית דפוס כאן בבני ברק- מנסיון|! ועוד דבר חשוב מאוד יש לו דפס מצוין שיודע לנצל לך את המקסימום בדף כדי שתצאי במינימום של עלויות והמירים שלו זולים מאוווווד!- בדקתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה