- הוסף לסימניות
שלום לכולכם,
צריכה בית דפוס שמדפיס גם גלילי מדבקות,
יש לכם המלצות למישהו?
צריכה בית דפוס שמדפיס גם גלילי מדבקות,
יש לכם המלצות למישהו?
נכתב ע"י גבינה צהובה;1030312:תודה לכולכם,
דרך אגב,עם ש.לרנר דיברתי, אך הם רצו שאני אמלא להם קודם טופס פתיחת לקוח.
אם זה היה רק פרטיים פשוטים כמו שם כתובת טלפון וכו' לא היה אכפת לי,
אבל מה הקשר לבקש פרטים של מס' חשבון בבנק, סניף , מס' כרטיס אשראי וכו' וכו' עוד לפני שמביאים לך בכלל הצעת מחיר???
לא צריך טובות, אם אתם לא יכולים בלי כל הפרטים האלו, אז לא...
נכתב ע"י sh12;1030545:דאלארס, מה הקשר?
למה לדרוש פרטי חשבון בנק בכלל? מה הם יעשו עם זה?
ולמה לדרוש גם פרטי כרטיס אשראי עוד לפני שנותנים דוגמא להדפסה?
כמובן שיקבלו את התשלום לפני ההדפסה!
נכתב ע"י גבינה צהובה;1030606:דבר ראשון המדבקות שלנו מתחילות ב20 ס"מ, אז אני עונה להגדרה השניה.
דבר שני-אני לא ביקשתי שיעשו לי את זה. ביקשתי הצעת מחיר.
ושוב, אין לי בעיה עם הגישה שלהם. לי זה לא מתאים.
ודיברתי עם 8 בתי דפוס חוץ מהם, ואפי' לאחד מהם לא היה תנאי כזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים