דרוש מידע בית דפוס מהיר ביותר

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מוכרח להדפיס בטווח של יום יומיים ספר בכריכה רכה עם לכה סלקטיבית על הכריכה
אממה, שבתי הדפוס שעמם התקשרתי מדברים על טווח של 4 ימים - שבוע
האם מישהו מכיר יודע על בית דפוס שיוכל להוציא את העבודה תוך יום יומיים לכל היותר
מדובר על כ150 עותקים
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ילו פרינט במודיעין עלית
מהדפוסים הגדולים בארץ
(אולי צריך קצת קשרים בשביל להדפיס ככה מהרגע להרגע... - זה דפוס של יהודה ויספיש - מ'האיחוד')

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מוכרח להדפיס בטווח של יום יומיים ספר בכריכה רכה עם לכה סלקטיבית על הכריכה
אממה, שבתי הדפוס שעמם התקשרתי מדברים על טווח של 4 ימים - שבוע
האם מישהו מכיר יודע על בית דפוס שיוכל להוציא את העבודה תוך יום יומיים לכל היותר
מדובר על כ150 עותקים
תודה רבה
ממליצה לנסות את דפוס בסט פרינט - הר חוצבים
נתנו לי שירות מהיר ואדיב מעל ומעבר!
זה המייל - בסט פרינט <b5389776 שטרודל גימייל.....>

• הוסף לסימניות
אני מחפש דפוס להדפסת ספר עם כריכה רכה באזור המרכז
אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות - בסט פרינט בירושלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה