כללי בית דפוס שידפיס לי את החלומות שלי... מי יודע? מי מכיר?

• הוסף לסימניות
אני זקוקה להדפסה בגודל 69 (70, נגיד) על 12 (אפשר להכניס יותר בדף), דו"צ, עוד לא החלטתי אם צבע או ש-ל, על נייר כרומו דק (105 גר' אולי?)

חשוב לי לציין שהכמות שאני אמורה להדפיס היא בין 70-100 יחידות, ואני לא רוצה פלטות בשום אופן (בשביל מה לי. סתם ייקר לי את העבודה, לא?)

בבירורים שעשיתי בבתי דפוס פופולריים, הם טוענים שמקסימום הגודל שלהם להדפסה, הוא A3 או 48x33. אני זקוקה ליותר ארוך. מה לעשות.

מי יודע איזה בית דפוס יכול לבצע לי את העבודה הזאת?

אני זקוקה לתשובות בדחיפות!

• הוסף לסימניות
דפוס בת"א שמדפיס במקום יעזור לך?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל שם וטלפון.

במקרה הצורך אסע לשם לקחת את החומר.

(איך אסור לכתוב? דחוווווווווווווווווווווווףףףף ! ! ! ! ! ! ! ! ! !)

• הוסף לסימניות
גרפצ'יק בירושלים מדפיסים בגודל 50*70

• הוסף לסימניות
אני חושבת שגרפצ'יק בירושלים יכולים לעשות לך את"ז.
תבררי..025002321

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כבר בררתי שם.

הם לא מדפיסים דו"צ על גודל כזה :(

• הוסף לסימניות
33*62 יעזור לך?
יש בב"ב. - kהדפסות 0737299440

• הוסף לסימניות
יש בלוד את cpstudio

מדפיסים באנרים ברוחב 30 * 100 ס"מ (לא מקצה לקצה)
עובי מינימלי 120 גר' דיגיטלי גם דו"צ
מחירים סבירים לחלוטין
077-7676640

• הוסף לסימניות
כמדומני, ב K הדפסות בב"ב עושים עבודות כאלה.
0737299440

• הוסף לסימניות
photo-1, גם הדפסות דו"צ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה