כללי בית דפוס שעומד בזמנים. למי יש?

• הוסף לסימניות
שלום חברים. אני זקוק לבית דפוס שעומד בזמנים מכיוון שיש לי עבודה לחוצה. להדפסת גיליון פרוצס.

בברכה,

עמיר.

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על דפוס ישורון
יהודה

• הוסף לסימניות
אני ממליץ: תדפיס דרך נקי כפיים, זה יחסוך ממך הרבה כאבי ראש.

• הוסף לסימניות
ישורון, בני ברק, ברחוב השומר בבניין קני ברק.
03-5791917

• הוסף לסימניות
לך לקדוש מאור גרף

• הוסף לסימניות
דפוס מומלץ.

פרסום גיל מודיעין עילית.
עבודה יפה זולה ומהיום למחר.
יש סניף בב''ב. עושים בד''כ משלוחים.
פרסום גיל
כתובות דואר אלקטרוני:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני מדפיסה באלמוג, אני תמיד מהאנשים של הרגע האחרון והם ממש בסדר איתי.

• הוסף לסימניות
קשה לעבוד איתם, אנטיפתים ברמות קשות

• הוסף לסימניות
עם אלמוג קשה לעבוד?
נראה לי שאת מתבלבלת. נכון, מדובר בדפוס פצפון עם יכולת טכנית מוגבלת ביותר (מכונת חצי גליון פרוצס בודדת) אבל דווקא ממש נחמדים ומסורים!

• הוסף לסימניות
אלמוג הם נהדרים.
גם ג'ינג'י מדפוס ישורון הוא אחלה בנאדם.

אבל שני הדפוסים הללו הם חצי גליון. ואם אתה מתעקש על גליון דווקא, זה לא הכתובת נראה לי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;43733:
תבואו אלינו יחס אדיב ונפלא :)

אם היינו יודעים מי זה אלינו...:confused:

אפשר גם באישי, יש עבודות מדי פעם.

• הוסף לסימניות
אבל זה בירושלים אם נוח לכם תפנו אליי באישי

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל הממליצים על אלמוג. בקטע של הזמן הם 10!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה