בית דפוס שפתוח היום יום ו'

• הוסף לסימניות
דחוף!!
משו מכיר בית דפוס איכותי שפתוח היום יום ו'
אני צריכה להדפיס גודל A3 צבעוני באיכות

• הוסף לסימניות
בגרפצ'יק -ירושלים 025002321
עכשיו הולכים לסגור
בדטה פרינט - בני ברק 035703020
גם ידוע לי שפתוח

ואם אתם לא תסדרו יש גם דפוסים ביתיים השאלה באיזה עיר

• הוסף לסימניות
באיזו עיר?
קופי אין רחובות עדיין פתוח!

• הוסף לסימניות
תודה הסתדרתי בסוף
הלכתי למרכז העיר שם היה כמה פתוחים

• הוסף לסימניות
דפוס ביתי ברח' הזית

אם לא לעכשיו אז לפעם הבא תדעו יש לנו דפוס ביתי ברח' הזית מקור ברוך -איכות טובה ושירות מעולה- 02-5382421

• הוסף לסימניות
דפוס ליילי

לידע כללי אני עובד בבית דפוס באיכות גבוהה ובמחירים בריצפה, ברחוב ברינבוים 23 ב"ב (חדר מול הכניסה לבנין).
הוא יותר דפוס לילי בשעות הערב משעה 9.00 אל תוך הלילה.
מדפיסים כמעט הכל.
052-7117772 03-652-62-92
B.S.D הדפסות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלעי;2022408:
לידע כללי אני עובד בבית דפוס באיכות גבוהה ובמחירים בריצפה, ברחוב ברינבוים 23 ב"ב (חדר מול הכניסה לבנין).
הוא יותר דפוס לילי בשעות הערב משעה 9.00 אל תוך הלילה.
מדפיסים כמעט הכל.
052-7117772 03-652-62-92
B.S.D הדפסות

מה זה עוזר אחרי 5 שנים? הקפצה מיותרת!!

• הוסף לסימניות
אולי לא עוזר היום אבל יעזור מחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה