כללי בית דפוס

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להמליץ לי על בית דפודס טוב וזול באזור ירושלים?
חוץ מגרפצ'יק והדפסיה.

תודה!

• הוסף לסימניות
אלמוג

• הוסף לסימניות
פרינטיב. טוב. לא זול. לא יקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;364128:
דיגיטלי.
תודה לכל המגיבים!

בהדפסה דיגיטלית לא כדאי להתפשר על איכות, כי יש הרבה הדפסות דיגיטליות גרועות. ההדפסה האיכותית ביותר היא ממדפסות "אינדיגו"
לפרינטיב יש כזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;364132:
בהדפסה דיגיטלית לא כדאי להתפשר על איכות, כי יש הרבה הדפסות דיגיטליות גרועות. ההדפסה האיכותית ביותר היא ממדפסות "אינדיגו"
לפרינטיב יש כזו.
בגלל זה אני רוצה המלצות.. אני רוצה מקום טוב במחירים עממיים..
אני יבדוק בפריניטיב..
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;364127:
פרינטיב. טוב. לא זול. לא יקר.
דווקא ביררתי בכמה מקומות,
ופריניטיב היה הזול מכולם..:p
והוא גם נורא נגיש לי..
חבל שלא שמעתי עליו קודם....

• הוסף לסימניות
שמח לשמוע שעזרתי
ממליץ לעבוד מול נטע. אישה אדיבה ואחראית.
אמרי לה שיהושע שלח אותך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה