תנו לי ביקורת בית הבובות הורודות (בת 12)

• הוסף לסימניות
איפה צילמת?

• הוסף לסימניות
וואו!
וואו!
וואו!
השילוב של הצבעים, התאורה, השקיעה!!!!

• הוסף לסימניות
חתום על זה. פערי.
האחת והיחידה!! ;)

• הוסף לסימניות
מושלם זה לא מילה!!
התאורה ממהממת
והבנות בכלל...

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה!!!
את ממש מוכשרת!
את חייבת להעלות עוד מהסט

• הוסף לסימניות
אדיר אדיר
אמרתי לך כבר, אבל כשראיתי את זה עכשיו שוב
נעתקה לי הנשימה כאילו שאני רואה את זה פעם ראשונה...

• הוסף לסימניות
פערי חלומי!
נראה לקוח מאיזה סרט.....
השילוב של התאורה יחד עם הצבעים
מטורףףףףף

• הוסף לסימניות
:)תודה רבה לכל המגיבים והמפרגנים!!

צילמתי להם סשן בשדה חמניות,
ועל הדרך צילמתי בשדה חיטה(?) שהיה בקרבת מקום.
מקווה בהמשך להעלות את שאר הסט....

• הוסף לסימניות
נעתקה נשימתי ...

מיוחד במיוחד

נראה לי שאת יכולה להחליף את התמונת פרופיל שלך לזה..

• הוסף לסימניות
רק אני חושבת מיד אחרי שהפה שלי נפער מהתמונה המדהימה, על חילוץ הקוצים האינסופי מהגרביים אחרי הצילומים?

• הוסף לסימניות
וואו וואו !
אחד התמונות!
הקומפוזיציה של הגבהים של הבנות -מושלמת!
הצבעים, התאורה הכל!

• הוסף לסימניות
מדהים!!

• הוסף לסימניות
פערי,יפהפה!!!!!
פשוט נדיר!
הצבעים והקומפוזיציה!
ורוח השובבות הזו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה