- הוסף לסימניות
בנות שבוע
הרעיון חמוד אבל בשביל זה צריך בגד נקי וחלק ובול למידה לכי תמצאי ...נכתב ע"י נוי;1883685:תמונה יוצאת דופן.
מעניין איך זה היה יוצא לו הן היו פוערות ידיים ורגליים כמו הדובונים ולא עטופות בפקעות המשי הללו.
פה ספציפית הם על שמיכה + פי וי סי עבה + יום קיצי במיוחדנכתב ע"י תמר;1883693:משהו לא קשור אלייך, סתם באופן כללי. אני יכולה לפתוח את זה בשירשור נפרד אם יפריע לך.
אולי זה רק אני, אבל גם תינוקים בני חצי שנה אני לא שמה ישירות על הריצפה. מאיפה הרעיון הזה (וזה משהו שאני רואה כל הזמן, ולא רק אצל צלמות פה) להניח ככה? לא קר להם?
(על דליים איכשהו אני יכולה להעביר...)
אני מאוד מאוד אוהבת את הסגנון צילום שלך, מקווה שזה בסדר שכתבתי את זה בשירשור שלך
רחלי![]()
גם לי הפריע הדובינכתב ע"י GolanArt;1883703:ביג לייק!
את הדובי התחתון, לסובב קצת ימינה לטעמי.
והקוביות קצת שוברות את הרצף של העיגול, אולי מיקום אחר? לא יודע...
כןנכתב ע"י יעל א;1883753:מקסים כרגיל ואפילו יותר.
וגם לי נראה שיותר טוב על שטיח
המוצץ בכוונה שם??
נכתב ע"י טירה;1883828:מה אתה מציע לגבי הקוביות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים