- הוסף לסימניות
למי שמעוניין, יש כאן היתר הלכתי שקיבלתי מבית דין לתביעה.
למי שמעוניין, יש כאן היתר הלכתי שקיבלתי מבית דין לתביעה.
לכן העליתי פתוח...זה היתר כללי לחברת קווים?
הוי אומר במקרה של תביעה והם אומרים אנחנו מוכנים לבוא לב"ד גם?
כך נכתב בנימוק. זה לא אומר שכן?נמסר על ידם כי כל ההליכים בעניינם מתבררים בבית המשפט ולא בפני בית הדין,
כך נכתב בנימוק. זה לא אומר שכן?
הפוך, זה אומר שלא. זה אומר שבגלל שהם בחיים לא מידיינים בבי''ד הם לא מסכימים להגיע ולכן מותר לתבוע אותם בבית משפט. לא כתוב במכתב שעכשיו הם רוצים להגיע לבי''ד.היות שבד"כ ענייני ממון שלהם זה בבית משפט, אז מה פתאום עכשיו הם רוצים להגיע לב"ד?
אבל צריך לשאול רב.
למעשה היו מקרים בהם שהם ידעו שמדובר בחרדים, (באנשים ידועים) שהם אמרו שהם מוכנים לבוא לב"ד.הפוך, זה אומר שלא. זה אומר שבגלל שהם בחיים לא מידיינים בבי''ד הם לא מסכימים להגיע ולכן מותר לתבוע אותם בבית משפט. לא כתוב במכתב שעכשיו הם רוצים להגיע לבי''ד.
לא יודע.למעשה היו מקרים בהם שהם ידעו שמדובר בחרדים, (באנשים ידועים) שהם אמרו שהם מוכנים לבוא לב"ד.
אז אולי בהצהרה הזו אפשר לראות שזה רק כדי לדחות את התביעה
למה?זה מערער את כל היסודות של החוברת דיני התשלום לתחבורה הציבורית.
לא יודע אם הם הגיעו, אבל כאשר הם אומרים שהם מוכנים, אז התובע יורד מענין בית משפט, וכמובן לא הולך לתבוע בב"ד שזה הרבה כאב ראש ומקסימום יקבל 8 ש"ח החזר.העניין הוא שישנם הרבה שמועות שלפיהן קווים כן הגיעו לד"ת
כמו שכתבתי לא יודע אם הגיעו אי פכם לד"ת, אבל בהחלט אמרו שהם מוכנים, אם אני לא טועה פעם סיפר לי על כך שעשו לו את זה, היה @עו"ד נתן רוזנבלט .עד לרגע זה לא הצלחתי למצוא מקור מהימן לדבר כזה, בינתיים הכל שמועות,
זהירות!!ועכשיו נחכה לחברמן, שפשוט יעשה את זה בשביל העצלנים, ויקח אחוזים.
התוצאה תהיה מבורכת!!!
לגבי עו"ד רוזנבלט גם אני שמעתי את זה, כשמועה בעלמא.לא יודע אם הם הגיעו, אבל כאשר הם אומרים שהם מוכנים, אז התובע יורד מענין בית משפט, וכמובן לא הולך לתבוע בב"ד שזה הרבה כאב ראש ומקסימום יקבל 8 ש"ח החזר.
(אפ' שיתכן שאם זה פיצויים שמוזכרים בחוק כן אפשר לקבל)
כמו שכתבתי לא יודע אם הגיעו אי פכם לד"ת, אבל בהחלט אמרו שהם מוכנים, אם אני לא טועה פעם סיפר לי על כך שעשו לו את זה, היה @עו"ד נתן רוזנבלט .
זה מידע מעניין. נשמח ליתר פירוט.1. הדבר לא כ"כ חוקי וצריך לדעת איך עושים את זה. אני מכיר איש יקר שהתסבך בזה כמו שכתוב, ובסעייתא דשמיא הצליח להפוך את הקערה על פיה, אבל זה לא שווה את זה
אני שמעתי את זה ממנו אישיתלגבי עו"ד רוזנבלט גם אני שמעתי את זה, כשמועה בעלמא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים