הולכים לפתוח בית חולים בכניסה לרמה ד'שיהיו בשורות טובות אני חושבת שכדאי היה שיהיה בית חולים שלא מצטרך בבית שמש ולא נסיעות לירושלים
בזמנו ראש העיר ניסה ואשדוד זכתה.
בטלסטון תמיד יש עומס ומאוד קשה למצוא מקום פנוימעניין אותי לשמוע את הדעה של הנשים פה, האם יולדות יעדיפו ללכת לביה"ח בבי"ש (כמובן מיקום טוב ומקום ברמה).
יש כאלו שבהחלט ירצו קרוב ויש כאלו שבהחלט יחפשו מקום מנותקמעוניין לברר.
אם בית החלמה בבי"ש זה דבר מתבקש, כלומר, האם זה יהיה פופולרי ויולדות יעדיפו ללכת לביה"ח בעירם?
כי לכאורה בי"ש זאת עיר גדולה בציבור החרדי כבר היום, וכ"ש בעתיד שהיא לכאורה תהיה השנייה לאחר י-ם, אז הגיוני שיהיה בית החלמה בעיר ושלא יצטרכו לנסוע לי-ם, זה אמור ללכת, לא (כמובן שיוצאים מנקודת הנחה שזה יהיה ברמה גבוהה ומוצלח)?!
אשמח לשמוע את דעתכם.
אבל לכאורה זה אמור להתקזז עם התפוסה שהיא 100% תמיד, בעוד מלון ברוב ימות השנה והשבוע חלק מהחדרים תפוסים ובאותו מחיר ללילה של ביה"ח.@פרשן שאלת למה זה לא רווחי כמו מלון
יש לי שתי דעות:
1. עלויות מטורפות של תינוקיה ומטפלות(משמרות לילה וכו') כשהמחיר ללילה אמור להישאר אותו דבר...
2. באים יולדת, יולדת לא כמו זוגות , משפחות שמשלמים כמעט כפול.
תפוסה של 100% זה גם העסקה של הרבה יותר עובדי נקיון/ מטבח/ דלפק....אבל לכאורה זה אמור להתקזז עם התפוסה שהיא 100% תמיד, בעוד מלון ברוב ימות השנה והשבוע חלק מהחדרים תפוסים ובאותו מחיר ללילה של ביה"ח.
4 מטפלות בו זמנית 24/7.צריך להחזיק הרבה מטפלות (מאמינה שיש תקן לכל מס' תינוקים)
לדעתי בביכורים זה קיים פעם ביומיים, אם בכלל.צריך אחות בכל משמרת
צריך רופא פעם ביום
מה הכוונה למלון אין אורחים שנמצאים בצהרים?מדובר על פנסיון מלא (העלויות הזולות במלונות זה לינה+א. בוקר)
זה כנראה תלוי במספר תינוקות4 מטפלות בו זמנית 24/7.
גם בביכורים, וממה שזכור לי יש שם בכל חדר 2( ואולי 3) מטפלות.זה כנראה תלוי במספר תינוקות
בטלזסטון למשל יש שתי תינוקיות
זה משמעותי!!!מדובר על פנסיון מלא (העלויות הזולות במלונות זה לינה+א. בוקר)
אין סיכוידווקא טיטולים ומטרנות לדעתי לא עולה להם
אני כמעט בטוחה במה שאני אומרתאין סיכוי
בוא נאמר שהם מקבלים את זה בהנחה.זה משמעותי!!!
אין סיכוי
דבר ראשון תעשי עכשיו חישוב של כללללללללל ההוצאות..........בוא נאמר שהם מקבלים את זה בהנחה.
בכל מקרה אם בביה"ח יש 40 חדרים, 20 בכל קומה, ויש חדרים של 1500 ויש של 1200 ו-900, נגיד ממוצע זה 1000 ללילה, זה אומר 1,200.000 בחודש (לפני כאלה שמגיעים זוגי לשבת ומשלמים עוד על החדר והאוכל).
עכשיו, אשמח לדעת מדוע לדעתכם זה לא רווחי.
בגדולבוא נאמר שהם מקבלים את זה בהנחה.
בכל מקרה אם בביה"ח יש 40 חדרים, 20 בכל קומה, ויש חדרים של 1500 ויש של 1200 ו-900, נגיד ממוצע זה 1000 ללילה, זה אומר 1,200.000 בחודש (לפני כאלה שמגיעים זוגי לשבת ומשלמים עוד על החדר והאוכל).
עכשיו, אשמח לדעת מדוע לדעתכם זה לא רווחי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים