דרוש מידע בית החלמה בבית שמש? דעתכם!

• הוסף לסימניות
יש אחד שכן חושב שזה יכול ללכת כלכלית?

• הוסף לסימניות
לפני הקמת כזה פרויקט
צריך לבדוק עלות כלכלית
לא בפרוג!!!
זה לא חישוב של כמה שורות בפורם , זה משהוא שאמור לקחת זמן כסף ובירורים רבים
או שמועות מטלזטון וכו
צריך ממש תקציב מפורט לכל דבר עם חישובי עלויות כולל כל הבלתי צפוי האפשרי וכד
יש אנשים שמומחים לדברים כאילו
אם אתה רציני לפני הכל שווה לשלם למישהוא שיבדוק היתכנות כלכלית

• הוסף לסימניות
לפני הקמת כזה פרויקט
צריך לבדוק עלות כלכלית
לא בפרוג!!!
זה לא חישוב של כמה שורות בפורם , זה משהוא שאמור לקחת זמן כסף ובירורים רבים
או שמועות מטלזטון וכו
צריך ממש תקציב מפורט לכל דבר עם חישובי עלויות כולל כל הבלתי צפוי האפשרי וכד
יש אנשים שמומחים לדברים כאילו
אם אתה רציני לפני הכל שווה לשלם למישהוא שיבדוק היתכנות כלכלית
ברור שאני לא מתכוון להסתמך רק על פרוג, אבל כן מעניין אותי לשמוע את דעת הציבור.
פה אפשר יותר טוב מכל מקום אחר לשמוע מה אנשים חושבים.

• הוסף לסימניות
בהצלחה
זה צריך גב כלכלי חזק מאוד
יכול להיות נחמד גם לכל תושבי הסביבה [ביתר ועוד]

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שתמך וייעץ, מעריך מאוד.(y)
כמובן שאשמח לשמוע עוד דעות.

• הוסף לסימניות
זה חייב להיות עם נוף הררי משגע, ואויר, ולא אזור מגורים סוהן, או שלפחות לא פונה לאזור המגורים

ו @rivkiy בקשר לביכורים, אז יזם את זה בנ"א חרדי, שלא היה לו מידי אפשרויות וזה נדד... עד שהוא מכר את זה למשקיע והוא קנה שטח שיועד בטאבו של העיריה למלון, ושם הוא הקים את זה.
וזה משמש למלון למי שרוצה

המיקום של בית שמש יכול להיות נהדר

• הוסף לסימניות
זה חייב להיות עם נוף הררי משגע, ואויר, ולא אזור מגורים סוהן, או שלפחות לא פונה לאזור המגורים

ו @rivkiy בקשר לביכורים, אז יזם את זה בנ"א חרדי, שלא היה לו מידי אפשרויות וזה נדד... עד שהוא מכר את זה למשקיע והוא קנה שטח שיועד בטאבו של העיריה למלון, ושם הוא הקים את זה.
וזה משמש למלון למי שרוצה

לכן אני אומרתצשאם אין תקציב למקסימום זה לא ילך.

• הוסף לסימניות
אני ביקשתי לקנות סימילאק ואמרו לי שמקבלים את זה בחינם אז אסור להם
ברור שזה פרסומת מטורפת לחברה
אפילו רק זה שאמהות מנסות בקלות ובזמין

יש הרבה מאוד תקנים של משרד הבריאות שעולים ים כסף
רק מכשיר הסימילאק שהם דרשו עלה עשרות אלפי שקלים ותחזוקה מטורפת
הדרישות הן עצומות

הייתי מציעה לפנות לטלז סטון לפתוח סניף בניהול עצמאי
לדעתי יחסוך עלויות
ומסתבר שהם ישמחו כי הלחץ עליהם עצום

שאלתי אם עולה לבטל הזמנה
אז הם ענו לי שהם ישלמו לי שאני יבטל מרוב ביקוש...

עוד רעיון זה להציע לקופת חולים להיות שותפה ואז לתת לנשים שלה במקום קיים
במקום ההחזרים (כמו שיש להם מכון פיזיותרפיה שלהם ולא שולחים למכון חיצוני)

עוד נקודה שחשובה לדעתי
הצוות חייב להיות טופ
שמעתי שהדסה בייבי בזה הם לא משהו
והתוצאות בשטח
(הולכות כל מיני לביות מלא וכזה כי לא רגועות בתינוקייה)

מחזקת את ידיכם שהשליחות עצומה
איך אמרה לי מישהי בבית החלמה -
ללדת בשביל לבוא לפה!
ונשים היום צריכות כוח לקראת עוד הריון בע"ה
אז מעבר לכלכלי...

אולי זה לא כזה מוגזם למצוא גוף פילנטרופי שיסבסד...

• הוסף לסימניות

וזה משמש למלון למי שרוצה

את מכירה את המקום מבתוכו...?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר, מישהו שעובד או עבד בעבר בביה"ח, או שמכיר את הנתונים של הרלוונטים, ויכול להפנות אותי כדי שאוכל להתייעץ?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אבל לכאורה זה אמור להתקזז עם התפוסה שהיא 100% תמיד, בעוד מלון ברוב ימות השנה והשבוע חלק מהחדרים תפוסים ובאותו מחיר ללילה של ביה"ח.
לגבי התינוקייה, חוץ ממשכורת ל- 2 אחיות (ועוד הוצאה של טיטולים וכו') יש שמה עוד הוצאה?
המלונות מכינים באמת רק ארוחת בוקר. בביה''ח יש גם צהריים וערב, ומלבד העלויות של האוכל זה גם עלויות של המון כח אדם
במלונות יש גם תפוסה של ילדים ומשפחות. כל נפש היא תוספת בריווחיות , ללא הוצאות.
יש גם עלויות של מוהל וצוות רפואי שלא עובדים בשכר מינימום
ובביכורים כשאני הייתי היו 4 אחיות בתינוקיה בו זמנית

• הוסף לסימניות
אפרופו הנושא,
אני תמיד לא מבינה את הענין של ללכת לבית החלמה ולהיות עם עוד מישהי זרה בחדר,
היית הולכת ומשלמת לבית מלון כאשר ישכנו אותך בחדר מפואר ככל שיהיה אבל עם מישהי זרה?
מה ההבדל מהבחינה הזו בין מלון לביה"ח?
לא מבינה למה זה נקרא חופשה ומנוחה ברמה גבוהה כשמכניסים אותך לחדר ללא מינימום פרטיות?
ובמיוחד אחרי לידה... ועוד עם תינוק נוסף בחדר...
????????????
רק אני נרתעת מהרעיון?
מבחינתי בהקמת מלון יולדות הדבר הראשון הדורש תיקון זו הנקודה הלא הגיונית הזו, לדעתי,
מענין אותי אם יש עוד שחושבים כמוני, כי לי זה נראה הכי מתבקש והגיוני, ואני רואה שבינתיים החדרים המשותפים מלאים, זה כי נשים נהנות מזה או בגלל העלות הכספית??

• הוסף לסימניות
אפרופו הנושא,
היית הולכת ומשלמת לבית מלון כאשר ישכנו אותך בחדר מפואר ככל שיהיה אבל עם מישהי זרה?
לא מבינה למה זה נקרא חופשה ומנוחה ברמה גבוהה כשמכניסים אותך לחדר ללא מינימום פרטיות?
????????????
רק אני נרתעת מהרעיון?
מבחינתי בהקמת מלון יולדות הדבר הראשון הדורש תיקון זו הנקודה הלא הגיונית הזו, לדעתי,
מענין אותי אם יש עוד שחושבים כמוני, כי לי זה נראה הכי מתבקש והגיוני, ואני רואה שבינתיים החדרים המשותפים מלאים, זה כי נשים נהנות מזה או בגלל העלות הכספית??
ההגיון העומד מאחורי זה הינו שהחויה בבית המלון היא השהייה בבית המלון עצמה, מה שאין כן בבית החלמה חלק מרכזי מהחוויה בשהות בה היא מנוחה ללא העול השוטף בטיפול בתינוק

• הוסף לסימניות
ללא העול השוטף בטיפול בתינוק
תיקון קטן: ללא העול השוטף של טיפול בבית.
אפרופו הנושא,
????????????
רק אני נרתעת מהרעיון?
יש אפשרות לחדר פרטי.

• הוסף לסימניות
אפרופו הנושא,
????????????
רק אני נרתעת מהרעיון?
יש אופציה לחדר לבד.
אני ממש הייתי מופתעת אבל נתקלתי בנשים שלא רצו לישון בחדר לבד (סיפור אמיתי ששמעתי ממישהו שביקשה חדר של 2 ונתנו לה חדר כזה אבל לא הייתה איתה מישהי בחדר בפועל...)

• הוסף לסימניות
נראה לי צריך לעשות כמו בביכורים
לקחת מלון קיים ולעשות ממנו בית החלמה

כמו למשל, מלון עמק האלה

7 דקות מבית שמש, נוף משגע
לא בתוך העיר אבל גם לא רחוק ממנה
וקרוב גם לירושלים, אשדוד, רחובות וכו'

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש אופציה ומשתמשת גם באופציה,
השאלה למה זו אופציה? ויקרה? ויוצאת דופן?
למה זה לא לכתחילה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה