- הוסף לסימניות
רק חמישי, לפי מה שהבנתי.ימי שני וחמישי,
או שהיא הורידה בגלל הצילום עצמי?
רק חמישי, לפי מה שהבנתי.ימי שני וחמישי,
או שהיא הורידה בגלל הצילום עצמי?
נשמח שתשתפי איך היה אחרי..רציתי לברר לגבי ביכורים
אני מגיעה לשם מחר לא קבלתי מידע על שעת הגעה באיזו שעה הכניסה לחדרים?
וזו פעם ראשונה שלי בבית החלמה כך שאשמח למידע במה צריך להצטייד
תודה!
אני הייתי לפני חצי שנה,שלום וברכה
אני מתענינת בבית החלמה ביכורים במלון הנביאים
במלון עצמו הייתי וזה מאד יפה
אני מתעניינת בעיקר באוכל שם,
משהי היתה שם לאחרונה ויכולה לעדכן מה הרמה?
הייתי ממליצה לך להתקשר אליהם ולשמוע פרטים יש כמה רמות של חדרים.כמה עלות של חדר זוגי ופרטי
מקווה שאת לא חושבת ללכת לכותל אחרי לידה..האם זה במרחק הליכה מהכותל? כמה זמן הליכה? דרך הערבים?
הגיוני לצעוד לשם לתפילת ליל שבת?
לכן אני שואלת, האם זה הגיוני? (אני כבר לא כ"כ טרייה..)מקווה שאת לא חושבת ללכת לכותל אחרי לידה..![]()
לכן אני שואלת, האם זה הגיוני? (אני כבר לא כ"כ טרייה..)
30-35 דקות הליכה, זה סימן טוב שאת בעניין ...לכן אני שואלת, האם זה הגיוני? (אני כבר לא כ"כ טרייה..)
לא הגיוני
יכול לקחת קרוב לחצי שעה
דרך עם מדרגות בסוף, לא מידי קלה
תודה!30-35 דקות הליכה, זה סימן טוב שאת בעניין ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים