דרוש מידע בית החלמה ביכורים ירושלים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
רציתי לדעת האם יש כאן מישהי שהיתה בבית החלמה ביכורים?
וכן האם קיים במקום סטודיו לצילומי ניו בורן כמו שיש בבית החלמה טלזסטון?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני הייתי,
מאוד נהניתי,
מהכל...
וכן יש שמה חדר של צילומים,
אבל אני חושב שיש שעות שמגיעה לשמה צלמת,
תנסי לברר מולם.

• הוסף לסימניות
תיקון קטן;
ביכורים הוא מלון אירוח יולדות.
טלז סטון הוא בית החלמה ליולדות.

הייתי בביכורים ויש שם צלמת בימים ושעות מסוימים. לא צילמתי כך שאין לי מידע לגביה.

מזל טוב ותהני היכן שתשהי!

• הוסף לסימניות
אחיות שלי היו בביכורים
ונהנו מכל רגע!!!!!
הם לקחו חדר פרטי וממש היו מרוצות!

• הוסף לסימניות
אני פשוט רציתי לדעת האם אוכל להביא לשם צלמת....
באמת שעזרתן לי שאני יודעת שיש צלמת וחדר במקום...

• הוסף לסימניות
תיקון קטן;
ביכורים הוא מלון אירוח יולדות.
טלז סטון הוא בית החלמה ליולדות.

הייתי בביכורים ויש שם צלמת בימים ושעות מסוימים. לא צילמתי כך שאין לי מידע לגביה.

מזל טוב ותהני היכן שתשהי!
צודקת
העיקר הבינו את כוונתי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה