קומה 4 (נכון ללפני 5 שנים)
ראש השנה יו"כ מפוצץ............משהי יודעת מה קורה שם בתקופת החגים? יצא לכן להיות שם ראש השנה-יום כיפור (דפוק! אין אוכל...) או סוכות? אלו ימים מועדפים או דווקא ריקים?
ראש השנה יו"כ מפוצץ............
סוכות השנה היה סגור ופתחו לש"ת (גם מלאאאאאאא)
אני - לא מבינה איך אפשר לשלם עוד כמה מאות שקלים על ריצוף יותר יפה וקרמיקה יותר חדשה לשלושה ימים. ועוד לחלוק את החדר עם אישה זרה שמי יודע מי היא תהיה.
ראש השנה יו"כ מפוצץ............
סוכות השנה היה סגור ופתחו לש"ת (גם מלאאאאאאא)
אישה אחרי קיסרי/תפרים מה תעשה בבית??אני בשוק!!!!!
נשים עוזבות את הבית בר"ה ויו"כ???
מי שומר על הילדים??
באמת לא בסדר ללדת בדיוק לפני ר"ה ויו"כ.אני בשוק!!!!!
נשים עוזבות את הבית בר"ה ויו"כ???
מי שומר על הילדים??
באמת לא בסדר ללדת בדיוק לפני ר"ה ויו"כ.
לא אמרתי כך,
אבל אי אפשר לחכות טיפה וללכת לבית החלמה ב- ג' בתשרי?
אני מעולם לא הייתי בבית החלמה וכנראה לא אלך, אולי בגלל זה אני לא מבינה.
אני הייתי ביום כיפור בגלל שצמתי והייתי פחות משבוע ללידה, וההורים שלי פחדו לשמור עלי...להפך, יש סבתות ובעלים של יולדות, שמעדיפים לשלוח את היולדת ותינוקה אחר כבוד לכל החג לבית החלמה.
זה יותר קל לכולם, מאשר שיצטרכו לטפל גם בה ובתינוק, בנוסף לכל.
בעיקרון כן!!!!!אתן מלחיצות אותי... ממתי אפשר לסגור על חדר? אפשר 4 חודשים מראש?!
אתן מלחיצות אותי... ממתי אפשר לסגור על חדר? אפשר 4 חודשים מראש?!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים