חדוי פלבני
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
•
- הוסף לסימניות
אני חזרתי יום אחרייך... חבל שלא נפגשנו שם (אולי כן?...)
פעם ראשונה שלקחתי חדר פרטי, ופעם ראשונה שנהניתי ממש ולא רציתי רק לברוח הביתה מהר. ולקחתי חדר פרטי חדש, מלא כסף..
אבל זה נורא תלוי אשה, יש כאלה שתשעממנה נורא ורק אוהבות לבלות בחדר הנקה ובחדר אוכל, אני לא כזו (הייתי ככה בגיל 22, עבר..)
אני גם נורא רגישה לרעש, והתהפכות במיטה של שכנתי לחדר יכולה להעיר אותי. ק"ו שיחת טלפון.
הייתי רוב הזמן בחדר, חוץ מהארוחות. האכלתי בחדר ונמנמנו ביחד ואף אחד לא הפריע. הודעתי לקבלה לא לשלוח מנקות, תודה!!
אני לא כ"כ מלכלכת ב3 ימים..
ביום הפינוי הרגיז אותי מאד ששלחו מנקה ליולדת הבאה עוד לפני שהיה זמן הפינוי, מבחינתי אם אני מפנה ב11- ויצאתי עוד לפני, וקבלת חדרים היא ב1, זה מספיק זמן לנקות ולא להפריע לי קודם.
גם קצת דוחה אותי לחשוב שניקו לפני, עוד כשהיתה שם היולדת הקודמת. ומה עם מה שהשתמשה אח"כ?.. ג'וקים שלי.
נקודה למחשבה, מי שלוקחת חדר פרטי חדש, משלמת 825 ש"ח ללילה!! בהדסה בייבי, המחיר ללילה למי שלוקחת 3 לילות ומעלה הוא 700!! וחדר פרטי כמובן, כי אין להם משהו אחר בכלל (יש אפשרות בתוספת תשלום שהבעל יצטרף, אבל אין מציאות של יולדת נוספת בחדר)
ומי שיולדת באחד מבתי החולים של הדסה מקבלת לילה חינם אז בכלל זה מוזיל. אני הייתי שם ישר מהבית חולים ללילה חינם, והארכתי עוד לילה כי כמובן בטלז סטון לא היה מקום עד שבועיים אחרי הלידה. אני די שוקלת בפעם הבאה בעז"ה להיות רק שם וזהו.
חדרים מפנקים ויפהפיים ברמה גבוהה של מלון, נוף קסום ואוויר של הרי ירושלים, חדר אוכל מפואר ושקט, אוכל טרי ומגוון וברמה מאד גבוהה!! יותר מטלז סטון. (לדעתי הם ירדו ברמה של האוכל, יש עוד מישהי שמסכימה איתי?) החסרון היחיד באוכל מבחינתי, שגם בצהריים וגם בערב יש בשרי- כמקובל במלונות. אמנם אפשר בערב לא להתבשר, כי יש דג, ומרק ומספיק מה לאכול חוץ מהמנה הבשרית. אבל מי שנורא אוהבת חלבי, יהיה לה חסר.
גם כאן זה תלוי אופי. מי שחייבת את הבילוי החברתי בחדר אוכל ובחדר הנקה- לא יקרה, רוב הזמן ריק שם ויש מעט יולדות ממגוון מגזרים. לי זה לא חסר. מעדיפה את השקט.
סתם מענין, מישהי היתה בביכורים במיקום החדש? הבנתי שבראשון לפני שבועיים הם פתחו שם.
אם יצאת בשישי האחרון, מסתבר שנפגשנו....
כי הייתי שם 3 ליליות...
ממש מסקרן לדעת מי את.... (אני טיפוס שזוכר את כולם!) במחשבה שניה, אם לא הסתובבת הרבה אולי באמת לא הצלחנו לראות אותך.
בכל אופן, זה אינדיבידואלי כל אחת אוהבת ונמשכת לסוג אחר.
אני למשל לא מתקרבת להדסה... לא אוהבת את מליון המגזרים והערבוביה.
ובטח לא בשרי פעמיים ביום מספיק לי פעם אחת ובקושי...
לגבי רמת האוכל של טלז סטון לדעתי הם עלו בחזרה,
הייתי שם לפני שנה + והיה פחות רמה וגיוונים.
הנושאים החמים