דרוש מידע בית החלמה טלז סטון

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין הקומות השונות?
איזה קומה הכי מומלצת?

• הוסף לסימניות
יש לייד החדר אוכל
יש לייד התינוקייה
יש עם עוד 2 בחדר
ויש לבד..
זה תלוי

• הוסף לסימניות
יש לייד החדר אוכל
יש לייד התינוקייה
יש עם עוד 2 בחדר
ויש לבד..
זה תלוי
ויש גם בקומת המחסנים ליד החדר כביסה וזה יותר זול מכל החדרים

• הוסף לסימניות
אני הכי אוהבת חדר גדול ומשופץ בקומה שלוש, מיטה הסמוכה לחלון.
נגיש לי מאוד לתינוקיה, חדר אוכל וספריה.
התנאים סבירים פלוס והמחיר מצוין.

בהצלחה!!!
המון מזל"ט ותהני!

• הוסף לסימניות
אם את מזמינה מספיק מוקדם יש בקומה 5 2 חדרים אבל תינוקייה בקומה 4
אני כבר הייתי שם פעמיים פשוט מושלם!!! פרטיות. כיייף.
אבל החיסרון היחיד שללכת לתינוקיה את צריכה לרדת במעלית ובשבת במדרגות.
אבל זה תמיד תפוס אז צריך לברר אם זה פנוי.
מזל טוב

• הוסף לסימניות
בפעם הראשונה שהלכתי לשם גיסתי המליצה רק קומה 4 ומאז... אבוד לי
לא מסוגלת לרדת ברמה
אני טיפוס שבאה לשם בשביל השינה (פחות מהאוכל) והרמה של החדר , המצעים והמיטה- מדבר אלי מאד
מיטה רחבה רכה ומתכווננת, חדרים של 2 אבל ממש מחולקים ופרטיים כך שאת לא רואה את השניה...
מבחינת המחיר הקומות האחרות בהחלט זולות יותר...

• הוסף לסימניות
בפעם הראשונה שהלכתי לשם גיסתי המליצה רק קומה 4 ומאז... אבוד לי
לא מסוגלת לרדת ברמה
אני טיפוס שבאה לשם בשביל השינה (פחות מהאוכל) והרמה של החדר , המצעים והמיטה- מדבר אלי מאד
מיטה רחבה רכה ומתכווננת, חדרים של 2 אבל ממש מחולקים ופרטיים כך שאת לא רואה את השניה...
מבחינת המחיר הקומות האחרות בהחלט זולות יותר...
כל מילה. שווה לגמרי.התינוקיה קרובה לרב החדרים חדר הנקה הכי מבוקש...

• הוסף לסימניות
מנסיון- עם אותו ילד בפעם הראשונה הייתי בקומה של החדר אוכל, קרוב לתינוקיה היה ממש מוצלח.
בפעם השניה כשהגעתי הודיעו לי בקבלה שנגמרו החדרים ונשאר רק או חדר של 3(= ממש מעצבן!) או חדר למעלה ותינוק למטה- מבחינתי לא היה אפש' כי אני מאכילה בלילה..... אז כן לקחתי של ה 3 וזה ממש צפוף ואחת בתוך השניה...
בסה"כ מוזיל ב- 40 ש"ח בערך, לא משהו משמעותי....

• הוסף לסימניות
התאמצתי מספיק 9 חודשים + הלידה+ הגידול
מפרגנת לעצמי את זה הגם שזה יקר לנו מאד
קומה 4 זה פינוק הולם לתשעה חודשי מאמץ...והכנה טובה בעז"ה לשנים שיבואו...

• הוסף לסימניות
אני הייתי לפני חודש נהנתי מאד.
הייתי בקומה 3 קרוב לתינוקיה ולחדר אוכל.
החדר היה די בסדר, ברגע הראשון נבהלתי, אך אח"כ התרגלתי ומאד נהנתי.
אהבתי שאם את רוצה קצת חברה ואוירה את רק יוצאת ויש לך ובקומה רביעית יותר שקט.

• הוסף לסימניות
חדר למעלה ותינוק למטה- מבחינתי לא היה אפש' כי אני מאכילה בלילה...

מניחה פה את התגלית החדשה:
אפשר לעשות ביות גם בבית החלמה!
למה לחכות שמטפלת זרה תעיר את האמא, אם אפשר להניח את התינוק קרוב-קרוב, ולתת לו לעשות את העבודה?
כך גם לא צריך לחפש נעלי בית וללכת בעיניים טרוטות עד לתינוקיה, ואז להאכיל ולהרגיע ולחזור לחדר ולנסות להיזכר איפה אחזנו באמצע החלום.
מה שכן, זה דורש חדר פרטי, או חברת חדר שמסכמים איתה מראש.
וכמובן לדאוג שיהיו בחדר טיטולים ומגבונים וציוד.

• הוסף לסימניות
למה לחכות שמטפלת זרה תעיר את האמא, אם אפשר להניח את התינוק קרוב-קרוב, ולתת לו לעשות את העבודה?
אהה
גיליתי את זה בלידה הקודמת, והיה מהמם!
בלילה השארתי את התינוקת איתי, האכלתי חופשי בחדר, וביום כשהיה דרוש לי קצת שחרור, וגם בשעות הארוחה השתמשתי בתינוקיה.
ממליצה מאד!
היה שווה לי לשלם על חדר לבד בקומה 3 יותר מאשר על חדר משוכלל ב - 4.
ולחדר הנקה את תמיד יכולה לעלות במעלית...

• הוסף לסימניות
כך גם לא צריך לחפש נעלי בית וללכת בעיניים טרוטות עד לתינוקיה, ואז להאכיל ולהרגיע ולחזור לחדר ולנסות להיזכר איפה אחזנו באמצע החלום.
גם אני עשיתי כך , היה תענוג

• הוסף לסימניות
אני דווקא אוהבת תינוקיה
והולכת לחפש חברות לפטפט איתם
כל אחד והגישה שלו .
לגבי הנושא . חדר עם 2 מיטות רגיל בטלסטון הוא מקסים. קצת קטן אבל לדעתי יותר נחמד מחדר של 2 בביכורים ששם אין ווילונות . כלומר אין פרטיות . המראה של החדר מאד חמים כזה וביתי . לעומת ביכורים ששם המראה מלונאי וקר . נותן תחושה פחות נעימה .
הרבה מזל טוב ותהני מכל רגע!

• הוסף לסימניות
אכן.
העדפתי לקחת חדר קטן בלי חלון בביכורים כדי שהתינוק יוכל להיות איתי. בארוחות דאגתי שיישן והשארתי בתינוקיה.
כמה עלה ליום?
900₪ בעיני זה המון כסף, ולא יכולה לחשוב על להיפרד מהתינוק בלילה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה