שנה א' - יומים בשבועאשמח לשמוע עבור המסלול של האחוזה שנמצא בבית המורה. כמה פעמים בשבוע למידה איך זה משלב בית יהודי ומבחינת סגנון בנות האם זה שמור כמו סמינר?
כנ"ל.שנה א' - יומים בשבוע
שנה ב'- יום אחד בשבוע.
מסגרת שמורה כמעט כמו סמינר (אין את הלחץ של הסמינר)
אולי תכווני טיפה יותר ואני אוכל לענות לך על השאלות
אני יכולה לעזור לך.מקפיצה
מישהי פה למדה/ לומדת בתוכנית אחוזה/ מעטפת?
מעדיפה לא לכתוב כתובת מייל בפורום ציבורי.אני יכולה לעזור לך.
מה המייל שלך?
מעדיפה לא לחשוף פה.מעדיפה לא לכתוב כתובת מייל בפורום ציבורי.
למדת שם בעצמך או שמכירה מישהי?
אם כן אשמח לשמוע על החוויה, מה רמת לימודי הקודש, האווירה וכו'
קיבלת?מעדיפה לא לחשוף פה.
שלחי לי מייל
אפשר גם?אני יכולה לעזור לך.
מה המייל שלך?
תביאי מייל ואכתוב לךאפשר גם?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>בשמחה
תביאי מייל ואכתוב לך
nwh517438בשמחה
תביאי מייל ואכתוב לך
חסידי או כללי?אני גם אשמח למידע על הרמה הרוחנית סגנון בנות וכו'
כללי.חסידי או כללי?
איך אפשר לקבל מידע על תכנית אחוזה? אשמח גם.שנה א' - יומים בשבוע
שנה ב'- יום אחד בשבוע.
מסגרת שמורה כמעט כמו סמינר (אין את הלחץ של הסמינר)
אולי תכווני טיפה יותר ואני אוכל לענות לך על השאלות
שימי מיילאיך אפשר לקבל מידע על תכנית אחוזה? אשמח גם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים