דרוש מידע בית השואבה תשפ''ה | הרב ארוש

• הוסף לסימניות
בעז"ה ביום חמישי כל הלילה
עם אברימי לונגר ותזמורת כמידי שנה
אורות עד אור הבוקר

• הוסף לסימניות
למישהו יש עוד פרטים דחוף ?
באיזה שעה זה מתחיל ?

• הוסף לסימניות
1759866903065.png

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איזה עוד זמרים אמורים להגיע? ובאיזה שעה הכי מעניין להגיע בהתחלה או יותר באזור 11?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאור ניסוני הרב שנים בהילולה הגדולה בחצר הרב הרוש,
חשוב לי שתדעו שעיקר הפואנטה היא ממש לא הזמרים האורחים.
ואדרבה מי שמגיע בשבילם תמיד ! נוחל אכזבה. [למעט הקטע שנותן ניסים בלאק], ואני יסביר.
הזמרים הגדולים עובדים בסוכות בלי לנוח תמורת שכר גבוה, החל מהבוקר הלל אצל בעלי יכולת, צהריים בחברון או בארגונים שונים, וערב בשמחת בית שואבה, הם מגיעים מפורקים ב2 נונתים 10 דק' ועפים לישון לאגור כח למחר.
לא מאמינים לי, צפו כאן מתחיל בדקה 5:29:20 מסתיים בדקה 5:40:0 ואני לא צריך לתאר לכם את האכזבה של אלו שחיכו שעתיים בשבילם. https://www.youtube.com/watch?v=xdu1ezO24Jw
וניסים בלאק גם נותן רק 10 דק' אבל זה הקפצה אדירה ומאד חוויתי.
ואין צורך לדבר על שנים שאומרים שהם יבואו ובסוף הם לא מספיקים.
מה שכן כדאי מאד להגיע בשביל השמחה המטורפת, הריקודים, האוירה האש באויר, המצב הלא ניתן לחיקוי שאברימי לונגר עושה וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
לאור ניסוני הרב שנים בהילולה הגדולה בחצר הרב הרוש,
חשוב לי שתדעו שעיקר הפואנטה היא ממש לא הזמרים האורחים.
ואדרבה מי שמגיע בשבילם תמיד ! נוחל אכזבה. [למעט הקטע שנותן ניסים בלאק], ואני יסביר.
הזמרים הגדולים עובדים בסוכות בלי לנוח תמורת שכר גבוה, החל מהבוקר הלל אצל בעלי יכולת, צהריים בחברון או בארגונים שונים, וערב בשמחת בית שואבה, הם מגיעים מפורקים ב2 נונתים 10 דק' ועפים לישון לאגור כח למחר.
לא מאמינים לי, צפו כאן מתחיל בדקה 5:29:20 מסתיים בדקה 5:40:0 ואני לא צריך לתאר לכם את האכזבה של אלו שחיכו שעתיים בשבילם. https://www.youtube.com/watch?v=xdu1ezO24Jw
וניסים בלאק גם נותן רק 10 דק' אבל זה הקפצה אדירה ומאד חוויתי.
ואין צורך לדבר על שנים שאומרים שהם יבואו ובסוף הם לא מספיקים.
מה שכן כדאי מאד להגיע בשביל השמחה המטורפת, הריקודים, האוירה האש באויר, המצב הלא ניתן לחיקוי שאברימי לונגר עושה וכו' וכו'
כל מילה! בתור אחד שהולך כל שנה (ומכיר קצת מאחורי הקלעים) כל שנה יש זמר אחר שאומרים שהוא מגיע והרבה מתלהבים ובסוף הוא לא מגיע וכולם מתאכזבים (שנה שעברה זה היה ששון ובן צור) צריך להגיע נטו בשביל השמחה ובשביל רבנו הקדוש;););)

• הוסף לסימניות
יש לי נתיב וצריך לבקש מהם שיפתחו והם לא עובדים עכשיו בקיצור אכלתי אותה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה