התייעצות בית השקעות מתאים האם ישראלי או אמריקאי- ביחס לעלויות המרת שקל לדולר בכניסה , וכן ביחס להפסד כתוצאה משער השקל דולר הנוכחי

• הוסף לסימניות
שלום ותודה רבה לעונים
אני ממש טרי בענייני שוק ההון
אני רוצה לפתוח חשבון בבית השקעות אך אינני יודע היכן כדאי ביחס ל2 הנושאים הנ"ל

1.אני מבין שכשאני רוצה לרכוש קרן סל בבית השקעות אמריקאי (כמו אינטרקטיב ישראל או קולמקס פרו ) הם ממירים לי את השקלים לדולרים בעלות מסויימת ,וכן כשאני יוצא מההשקעה אם אני רוצה את הכסף חזרה בשקלים .שאלתי האם זה עובד ככה גם בבתי השקעות ישראלים ?

2. בייחס לשער השקל דולר הנוכחי שגורם לכל הרווח להעלם - האם יש הבדל אם השקעתי בבית השקעות ישראלי או אמריקאי בייחס לזה?
האם יש עוד שיקולים ואו המרות כספים בדרך שלא לקחתי בחשבון ?
תודה רבה לעונים

• הוסף לסימניות
מדוע בכלל להמיר דולרים?

• הוסף לסימניות
שלום ותודה רבה לעונים
מזל טוב.
1.אני מבין שכשאני רוצה לרכוש קרן סל בבית השקעות אמריקאי (כמו אינטרקטיב ישראל או קולמקס פרו ) הם ממירים לי את השקלים לדולרים בעלות מסויימת ,וכן כשאני יוצא מההשקעה אם אני רוצה את הכסף חזרה בשקלים .שאלתי האם זה עובד ככה גם בבתי השקעות ישראלים ?
כן. כל עוד ההשקעה היא בנכסים בחו"ל, הנכס משוערך בדולר.
2. בייחס לשער השקל דולר הנוכחי שגורם לכל הרווח להעלם - האם יש הבדל אם השקעתי בבית השקעות ישראלי או אמריקאי בייחס לזה?
לא.
וזה גם לא מעניין כיוון שאם אתה משקיע לטווח ארוך תוחלת ההשקעה גוברת כמעט על כל תוחלת סבירה של יחסי המטבעות.

• הוסף לסימניות
באינטרקטיב אם עושים מסלול מחזורי אין עמלה מטח בהחלפה משקל לדולר

• הוסף לסימניות
כמובן שתוכל לרכוש קרן סל שנסחרת בשקלים (ישראליות או איריות)
יש גם על המדדים המובילים כמו מדד עולמי וS&P500 ואז בכלל לא תצטרך להתעסק עם דולרים ותוכל לעשות הכל דרך ברוקר ישראלי

• הוסף לסימניות
שלום ותודה רבה לעונים

תודה רבה לעונים
בתור אחד שגם כן די חדש בנושא של שוק ההון
אני חושב שאם זה רק מה שאתה לא מבין אז אתה במצב מצוין
אבל בעדינות אני אומר שלי נראה שאתה בגדר אינו יודע מה לשאול (גם אני באותו מצב)
ולכן כדאי שתעבור על האשכולות
יש הרבה נושאים
איזה קרנות, עמלות, זמן השקעה, פלטפורמת מסחר ועוד

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא, בישראל אתה יכול לקנות קרנות ישראליות או איריות שנסחרות בשקלים, כך שלא תצטרך להמיר.
אם תרצה לקנות דווקא קרנות אמריקאיות - אז כן, תצטרך להמיר, וזה יעלה לך יותר יקר.
לא.
בסוף הנכס הוא אותו נכס.
תנסה קודם להיות ברור מה אתה צריך.
האם אתה אזרח אמריקאי, אילו מדדים אתה רוצה לקנות.
כך יהיה יותר קל להכווין אותך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אין עמלות, בד"כ שער ההמרה הוא עם מרווח.
(הוא אגב מדבר על אינטראקטיב קפריסין ישראל)
בסופו של יום רובנו מתנהלים עם שקלים ולכן אם נרצה לסחור בבורסה האמריקאית אז נצטרך לבצע המרה שלהם לדולרים.
המרה משקל לדולר עלולה לגרור עלויות לא קטנות במרבית הבנקים ובתי ההשקעות,
אבל זה ממש לא כך כאשר סוחרים דרך אינטראקטיב.
לקוחות אינטראקטיב ישראל יכולים לבצע הפקדת שקלים לחשבון המסחר ולהמיר אותם לדולרים בעלויות מאוד אטרקטיביות.
עמלת המרת מט"ח עומדת על 0.002% בלבד מסך הסכום, עמלת המינימום היא 10 ש"ח וההמרה מתבצעת על פי השער הרציף (יתרון מהותי בהשוואה לבנקים ובתי ההשקעות המתחרים).
שימו לב עד כמה זול לבצע המרת מט"ח דרך אינטראקטיב ישראל:
1. במידה ותבצעו המרה של 100,000 ש"ח לדולרים אתם תשלמו 10 ש"ח בלבד (לפי עמלת המינימום).
2. יש לכם 500,000 ש"ח שתרצו להמיר לדולרים? גם במקרה כזה אתם תשלמו 10 ש"ח בלבד.
3. אתם צריכים לבצע המרת מט"ח בסכום גבוה מחצי מיליון ש"ח? עדיין זה יצא לכם מאוד משתלם, העמלה שלכם תהיה בגובה של 0.002% בלבד מסך הסכום.
ציטוט מהבלוג של @דניאל נבון

• הוסף לסימניות
בסופו של יום רובנו מתנהלים עם שקלים ולכן אם נרצה לסחור בבורסה האמריקאית אז נצטרך לבצע המרה שלהם לדולרים.
המרה משקל לדולר עלולה לגרור עלויות לא קטנות במרבית הבנקים ובתי ההשקעות,
אבל זה ממש לא כך כאשר סוחרים דרך אינטראקטיב.
לקוחות אינטראקטיב ישראל יכולים לבצע הפקדת שקלים לחשבון המסחר ולהמיר אותם לדולרים בעלויות מאוד אטרקטיביות.
עמלת המרת מט"ח עומדת על 0.002% בלבד מסך הסכום, עמלת המינימום היא 10 ש"ח וההמרה מתבצעת על פי השער הרציף (יתרון מהותי בהשוואה לבנקים ובתי ההשקעות המתחרים).
שימו לב עד כמה זול לבצע המרת מט"ח דרך אינטראקטיב ישראל:
1. במידה ותבצעו המרה של 100,000 ש"ח לדולרים אתם תשלמו 10 ש"ח בלבד (לפי עמלת המינימום).
2. יש לכם 500,000 ש"ח שתרצו להמיר לדולרים? גם במקרה כזה אתם תשלמו 10 ש"ח בלבד.
3. אתם צריכים לבצע המרת מט"ח בסכום גבוה מחצי מיליון ש"ח? עדיין זה יצא לכם מאוד משתלם, העמלה שלכם תהיה בגובה של 0.002% בלבד מסך הסכום.
ציטוט מהבלוג של @דניאל נבון
בהמרות אוטומטיות זה לא תמיד ככה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין שם לאזרחי ישראל אפשרות של מסלול מחזורי
התכוונתי אינטרקטיב ישראל אבל בפיקוח אמריקאי
הביטוח שם יותר גדול
1773172500731.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בסכום גדול בברוקר ישראלי כמה יקחו לי על ההמרה נאמר אזור 700K ש"ח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה