בית חולים אסותא אשדוד - מידע שימושי

• הוסף לסימניות
מצטערת על החוויה שעברת.

אני הייתי לפני כשבועיים מאושפזת ב'אסותא' עם תינוק בן חודשיים.
במיון ילדים ביום שישי עמוס קיבלו אותנו אחות ממיינת ורופא בתוך שעתיים (מהר יחסית). אבל אח"כ עד שאישפזו אותנו לקח 6 שעות ז"א שעליתי למחלקה בשבת! אוי כמה שניג'סתי להם שם...

במחלקה עצמה היה מקסים. היחס של כל האחיות, כל אחת בכל המשמרות.
וגם היחס של הרופאים היה יחס יפה ומכבד גם של מנהל המחלקה וגם של הסגן מנהל (נראה שחצן).
על כל שאלה ששאלתי הם ענו לי דיברו אל התינוק וחייכו אליו

מה שכן ביום ראשון אמרו לנו שביקור רופאים מתחיל ב-10:30 בסוף התחיל ב-14:30.

ואת מכתב השחרור קיבלנו ב-18:30 !!! כשב-11:00 בבוקר הודיעו לי שאנחנו משתחררים.

ועוד משהו עד שהרופאים נתנו הוראות לתת תרופה וכו'.....

שאף אחד לא יצטרך

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על יכולת העמידה בלחצים מול הרופא.

לאט לאט יקלטו כל הרופאים שמודל 'הדוקטור השחצן' זה כבר פאסה, ולא מרשים אף אחד.

• הוסף לסימניות
אין לי ניסיון עם כל נושאי המשרות בשכר החרדים ששובצו בבית חולים,
אבל יש יהודי אחד תושב אשדוד שקוראים לו הרב יעקב טסלר שהוא עוזר של ליצמן(הוא ממשיך בתפקיד במשרד הבריאות גם אחרי ההתפטרות של ליצמן)
וחשוב שהוא ידע מזה

• הוסף לסימניות
צריך לשלוח את הטענות להנהלת "מכבי" שלהם זה יהיה כמובן אכפת בוודאי ,מכיון והם מעונינים שאנשים באשדוד יעברו אליהם......
יש אחד בשם גרינבוים באשדוד אליו צריך לשלוח...

• הוסף לסימניות
חברה שלי חיכתה עם אמא שלי שהיא סיעודית חולה במחלה קשה באסותא במיון - 20 שעות -
כל הזמן הזה לא טיפלו בה
לא נתנו לה נוזלים לא שאלו על תרופות כלום כלום
מזעזע

ליד הבית אבל רחוק רחוק

• הוסף לסימניות
צריך לשלוח את הטענות להנהלת "מכבי" שלהם זה יהיה כמובן אכפת בוודאי ,מכיון והם מעונינים שאנשים באשדוד יעברו אליהם......
יש אחד בשם גרינבוים באשדוד אליו צריך לשלוח...

אסותא שייכת למכבי או שזה סוג של שיתוף פעולה?

אולי עדיף לשלוח תלונה ישירות להנהלת מכבי ולא למתאם קשר חרדי,
אני מאמינה שאותו סגן מנהל שחצן אינו מתנהג כך רק לחרדים (או אולי כן?!? :eek:)

יש למישהו מייל של מנכ"ל אסותא וכנ"ל מכבי?

• הוסף לסימניות
שם, תפקיד, טלפון בלשכה \ דוא"ל. מר רן סער, לשכת מנכ"ל, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>. il. קרן שכטר, ראשת מחוז דרום, 08-6867304. גידי לשץ, ראש מחוז י-ם והשפלה, 08- 8618899. סיגל דדון לוי, ראשת מחוז השרון, 03-5484626. דבורה חסיד, ראשת מחוז מרכז, 03-7333322. גלית קאופמן, ראשת מחוז צפון, 04-8808571 ...

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו עם תינוק בן חודש בשניידר. היינו 3 שבועות כך שעברנו את כל הרופאים כולל הבכירים שבהם. אני חייבת לציין לטובה את היחס של האחיות והרופאים. לראות רופא בכיר מחזיק בעדינות תינוק קטן ונותן לו לאכול בשיא הסבלנות כדי לבדוק משהו. הכל ברוגע, ברגישות. גם לעולל וגם להורים. שאף אחד לא יצטרך אותם, אבל אם צריך אז עדיף לפגוש באנשים הנכונים.

• הוסף לסימניות
לא הייתי נשארת עוד דקה בכזה בית חולים, היית לוקחת את האפרוח שלי ובורחת איתו משם לבית חולים שמתנהג יפה יותר לחולים, ודווקא בגלל הסטודנטים כי תינוק בן חודשיים לא הייתי רוצה שיעבור לטיפול סטודנטים. כל טיפול מכפיל את עצמו בלי סיבה.
וכל זה בלי קשר לתלונה

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו עם תינוק בן חודש בשניידר. היינו 3 שבועות כך שעברנו את כל הרופאים כולל הבכירים שבהם. אני חייבת לציין לטובה את היחס של האחיות והרופאים. לראות רופא בכיר מחזיק בעדינות תינוק קטן ונותן לו לאכול בשיא הסבלנות כדי לבדוק משהו. הכל ברוגע, ברגישות. גם לעולל וגם להורים. שאף אחד לא יצטרך אותם, אבל אם צריך אז עדיף לפגוש באנשים הנכונים.

אני הייתי בשניידר תקופה קצת יותר ארוכה מ-3 שבועות, ביקרנו בכמה מחלקות יש מקומות כמו הפגיה וטיפול נמרץ הרופאים יהירים ולא מוכנים להקשיב לאימא.
לעומת ילדים ב' שהמנהל מחלקה היה מדהים! והקשיב לכל רעיון או שאלה שלי.

ד"א לא ברור לי למה שניידר נקראים כאלו טובים, לצערי ראיתי הרבה מאד מחדלים אצלם...

• הוסף לסימניות
גב' פלפל להלן תגובה עבורך, אמיתי.
קיבלתי בקשה מבית החולים לפרסם את הקטע הבא:

שלום. כאן מח' השיווק של בית החולים 'אסותא אשדוד'.
נחשפנו לסיפור שעל פניו אכן מקומם. עם זאת, מאחר ואין לנו את פרטיה של האם – אין לנו דרך לברר את אמיתותו.
נודה מאד לאמו של התינוק, אם תיצור עמנו קשר בהקדם ותמסור לנו את פרטיה ואת התאריך שבו אירע המקרה המדובר.
כפי שנהגנו ואנו נוהגים כל העת, כל פניה מטופלת ביעילות, ונשמח גם כאן לבחון את המקרה ביסודיות.
פרטים ליצירת קשר:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בברכה,
מח' השיווק, בית החולים אסותא אשדוד

• הוסף לסימניות
בית חולים אסותא הוא מקום מאוד מקצועי
למרות הכל יש דמי לימוד

• הוסף לסימניות
לי קרה מקרה דומה בתל השומר... תינוק בן חודשיים שהיה לו חשש לדלקת קרום המוח, ואחרי שהוא עובר דיקור בגב ובדיקות נוספות בלתי נעימות, והוא כאוב ומיילל, הרופא אומר לקבוצת סטאז'רים שעמדה מאחוריו: טוב, עכשיו תבדקי את, אחריך ההוא ואחריו... אני (אמא היסטרית שרוצה רק לראות שהילד שלה בריא...) מיד לקחתי את הילד בחייקי, ואמרתי ב"עזות פנים": הילד שלי לא שפן נסיונות, אין מצב שבודקים אותו סטאזרים באף בדיקה שהיא!" הם ניבהלו ועברו לפרויקט הבא...

• הוסף לסימניות
לי קרה מקרה דומה בתל השומר... תינוק בן חודשיים שהיה לו חשש לדלקת קרום המוח, ואחרי שהוא עובר דיקור בגב ובדיקות נוספות בלתי נעימות, הרופא אומר לקבוצת סטאז'רים שעמדה מאחוריו: טוב, עכשיו תבדקי את, אחריך ההוא ואחריו... אני (אמא היסטרית שרוצה רק לראות שהילד שלה בריא...) מיד לקחתי את הילד בחייקי, ואמרתי ב"עזות פנים": הילד שלי לא שפן נסיונות, אין מצב שבודקים אותו סטאזרים באף בדיקה שהיא!" הם ניבהלו ועברו לפרויקט הבא...

אני מבינה את המקרה הספציפי שלך שהילד היה אחרי בדיקות לא נעימות. בכל מקרה אני לא חושבת שנכון וחכם לצאת באופן גורף נגד סטאז'רים (גם הרופא שמטפל בילד שלך היה פעם סטאז'ר). להפך, אני מאד שמחה לראות שבית החולים מכשיר רופאים נוספים ונותנת בכיף לבדוק את הילד כל עוד זה לא מציק לו. ראיתי פרופסורים בכירים שהזעיקו סטאז'רים כדי ללמוד על מקרים חריגים ונדירים, וזה נכון בעייני, אם כי זה צריך להיות בשיתוף פעולה מלא עם ההורים ובהסכמה.
משום מה נוצרה גישה כאילו סטאז'ר זה איזה עצם זר, כאילו רופא שיושב עם סטאז'ר לידו ומסביר לו זה לא מספיק מקצועי, וחבל. תנו לסטאז'רים ללמוד כל עוד זה לא מציק לכם.

• הוסף לסימניות
אני מבינה את המקרה הספציפי שלך שהילד היה אחרי בדיקות לא נעימות. בכל מקרה אני לא חושבת שנכון וחכם לצאת באופן גורף נגד סטאז'רים (גם הרופא שמטפל בילד שלך היה פעם סטאז'ר). להפך, אני מאד שמחה לראות שבית החולים מכשיר רופאים נוספים ונותנת בכיף לבדוק את הילד כל עוד זה לא מציק לו. ראיתי פרופסורים בכירים שהזעיקו סטאז'רים כדי ללמוד על מקרים חריגים ונדירים, וזה נכון בעייני, אם כי זה צריך להיות בשיתוף פעולה מלא עם ההורים ובהסכמה.
משום מה נוצרה גישה כאילו סטאז'ר זה איזה עצם זר, כאילו רופא שיושב עם סטאז'ר לידו ומסביר לו זה לא מספיק מקצועי, וחבל. תנו לסטאז'רים ללמוד כל עוד זה לא מציק לכם.
במקרה שלה הילד היו כאוב.
גם אני הייתי מסרבת בכל תוקף לסטאזרים.

במקרה אחר, נתתי לסטאזריות אפשרות לבדוק אותי בשמחה כשזה היה עליי ולא כאב לי.
התינוק לא יכול להתנגד.
לכן אנחנו ההורים שלו.

מבינה את מה שכתבת לגבי סטאזרים, ואולי נכון במקרים מסוימים.
אבל במקרה שתינוק כאוב,
אין שום צורך להתחשב בהם.

• הוסף לסימניות
גב' פלפל להלן תגובה עבורך, אמיתי.
קיבלתי בקשה מבית החולים לפרסם את הקטע הבא:

שלום. כאן מח' השיווק של בית החולים 'אסותא אשדוד'.
נחשפנו לסיפור שעל פניו אכן מקומם. עם זאת, מאחר ואין לנו את פרטיה של האם – אין לנו דרך לברר את אמיתותו.
נודה מאד לאמו של התינוק, אם תיצור עמנו קשר בהקדם ותמסור לנו את פרטיה ואת התאריך שבו אירע המקרה המדובר.
כפי שנהגנו ואנו נוהגים כל העת, כל פניה מטופלת ביעילות, ונשמח גם כאן לבחון את המקרה ביסודיות.
פרטים ליצירת קשר:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בברכה,
מח' השיווק, בית החולים אסותא אשדוד
@gol תוסיפו את השם של הניק @פילפל אז הוא יקבל ישר התראה.

• הוסף לסימניות

זה נכון מה שאת אומרת, אבל כל דבר במקומו ובזמנו הראוי וכן מן הראוי שישאלו את המטופל / ההורה להסכמתו!

• הוסף לסימניות
כמו שטענו כאן נכון, מדוב בתינוק כ"כ קטן
ובכלל, נוחות המטופל עם כל הכבוד לבית חולים אוניברסיטאי, קודמת להתנסות הסטאז'רים
ובטח תינוק קטן בן חודשיים
מה שהכי מרתיח בסיפור העובדה שהוא לא טרח ליידע אותך בכלום!
מזכיר סטייל שנות ה60
מקווה שהרופא, סליחה, הסגן מנהל מחלקה ירום הודו יתעשת ומהר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה