מיכל הולנד
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אני יודעת לגבי מונשמים...אולי זה תלוי באיזו מחלקה, לפחות איפה שאני הסתובבתי היו בעיקר רוסים/אוקראיניפ אז, לא ייחסתי משמעות להבדלים
אני יודעת לגבי מונשמים...אולי זה תלוי באיזו מחלקה, לפחות איפה שאני הסתובבתי היו בעיקר רוסים/אוקראיניפ אז, לא ייחסתי משמעות להבדלים
איזה מתחם מדובר?אני עובדת בבי"ס שצמוד לבית רבקה.
אם יש משהו שאפשרי לעזור מכאן- בשמחה.
יש כאן קרוב ביכנ"ס חב"ד עם מניין אשכנזי, כל שאר הבתי כנסת באזור הם ספרדים.
האב בית שלנו גר כאן ואוכל לשאול אותו.
ויש כאן מתחם קטנטן וחמוד להשכרה לשבתות.
רפואה שלמה
כרבע שעה הליכה מבית רבקה מתאים?איזה מתחם מדובר?
ואם יש למישהו רעיון אחר לדירה להיות ליד מישהו שמאושפז בבית רבקה אשמח לשמוע.
האחראית במקום מטעם עזר מציון - גב' צילה לפידות 0526831024מחפשים כל מידע לגבי שהות בשבת בבית החולים בית רבקה
דירות, ארוחות שבת וכו'.
עבור כמה משפחות שיש להם חולים שמאושפזים שם ולא מוצאים ידיהם ורגליהם
כל מידע יעזור!
תזכו למצוות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים