מידע שימושי בית חולים הדסה עין כרם, יש אפשרות לבחור מנתח ספציפי כשלא מגיעים דרך שר"פ?

• הוסף לסימניות
או שרק דרך השר"פ אפשר לבחור מנתח ספציפי?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אפשר לברר איזה ימים המנתח הזה עובד, ולבקש לקבוע תור ליום הזה.
אני עשיתי זאת פעמיים בהדסה עין כרם. ב"ה עבר חלק (אבל גילוי נאות- היתה לי עזרה מבפנים, קרובת משפחה שעובדת שם)

• הוסף לסימניות
אפשר לברר איזה ימים המנתח הזה עובד, ולבקש לקבוע תור ליום הזה.
אני עשיתי זאת פעמיים בהדסה עין כרם. ב"ה עבר חלק (אבל גילוי נאות- היתה לי עזרה מבפנים, קרובת משפחה שעובדת שם)
אני מדבר על ניתוח בהרדמה כללית.
זה אותו דבר?
אני כרגע פשוט מגשש באפלה.

• הוסף לסימניות
אני מדבר על ניתוח בהרדמה כללית.
זה אותו דבר?
אני כרגע פשוט מגשש באפלה.
כן. פעמיים לבן שלי.
פעם ראשונה ביקשתי מקרובת משפחתי לברר איזה ימים הוא עובד, וקבעתי את התור לניתוח ליום הזה.
פעם שניה פשוט התקשרתי ואמרתי שאני רוצה לקבוע תור לניתוח אצל דר' .... אז המזכירה שאלה למה הוא? ואמרתי לה שזה ניתוח המשך וראוי שזה יהיה אותו אחד, אז קבעה בלי בעיות.
אבל חשוב לוודא איזה יום הוא התורן, ובאיזה שעות. ופשוט לכוון את עצמך ליום הזה. וכמובן להתפלל שהוא יהיה המנתח ולא יקום באותו בוקר חולה...
אחרי שאתה קובע את התור אתה יכול להתעניין בתמימות, איזה מנתח זה יהיה? ואז תדע אם הצלחת לכוון :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה