בית חולים מומלץ

• הוסף לסימניות
אין לי הרשאות לחכמת נשים- אז אני שואלת כאן.
אני מעוניינת לשמוע על בי"ח שנהניתן בו בלידה, אבל שיש לו תינוקיה פעילה (לאלו שלא רוצות ביות כלל), שקט- שמקפיד על שהות ביקור, ושיש אפשרות ל3 לילות (לא שחרור אחרי 36/48 שעות).
אשמח מאד לשמוע את המלצותיכן.

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לשמוע על בי"ח שנהניתן בו בלידה, אבל שיש לו תינוקיה פעילה (לאלו שלא רוצות ביות כלל), שקט- שמקפיד על שהות ביקור, ושיש אפשרות ל3 לילות (לא שחרור אחרי 36/48 שעות).
בשערי צדק אין 3 לילות אבל חוץ מזה זה מקום מהמם, (בעיקר מחלקה ד') תינוקיה מעולה, צוות מהמם עם יחס ומקצועיות מיוחדת, אני ממש ממליצה.....

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על הר הצופים
כתבתי לגביו גם באשכול מקביל שפורסם פה לאחרונה
היחס שם מדהיםם בכל קנה מידה
ומבשונה מבתי חולים אחרים שבהם ילדתי באמת שקט יותר. העיפו את בעלי איפשהו בערב :(

• הוסף לסימניות
איפה בארץ במעיני הישועה יש בדיוק את כל התנאים דלעיל

• הוסף לסימניות
הר הצופים היינו לפני חודש וחצי, לא היתה תינוקיה!!! היה צריך להתחנן שישמרו על התינוקת בשביל להתקלח...
היתה תקלה חמורה גם עם המזגנים במחלקה, וזה היה סיוט.
לעומת זאת בשערי צדק פעמים קודמות נהננו מאוד, אז היו גם שעות ביקור ברמה שלא הכניסו גם סבים סבתות...
ויחס - לא משתווה לשום מקום!!
נק' זכות להר הצופים - חדרי לידה מהמממים!!! מעבר לזה, שערי צדק עולים עליהם...
אגב, לא יודעת אם זה משנה לך...אבל שערי צדק הרגששתי הרבה יותר בנח...פחות בני דודים ויותר חרדים..
לפני חודש וחצי היינו בקושי חרדיות במחלקה, לא היה הכי נעים... במיוחד שהבני דודים מגיעים בחמולות :(

• הוסף לסימניות
דווקא בשערי צדק נכנסה לי חמולה שלמה לחדר... בהר הצופים יש הפרדה לרוב
נהניתי מאד מהמילדות, והרוגע היחסי בחדרי לידה (בהשוואה לשערי צדק)

• הוסף לסימניות
באיזה אזור בארץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה