בית יעקב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;754794:
אתה רואה יותר הצלחה כי אתה מצייר פחות בנות?:confused:
העקרונות הללו השתרשו בשנים האחרונות לפתע פתאום, וכעת בפרסומות רואים אבות מטיילים עם ילדיהם בגינות ענק. פרסומת כזו של כללית עוררה גיחוך רב בציבור החילוני.
אני לא אומרת. לא צריך בדווקא לדחוף בנות נשים וכו. אבל הן קיימות! וכשמציירים סצנות ענק אפשר למקם אותן בחלון או מאחור וזה לא יהיה "מוזר" או "מעלה גיחוך"
(לדוגמה בפרסומת של הבתי מלון שעשית והיה ממש מוצלח!)

למרות שאני חושב שהחילונים יכולים להמשיך לגחך (מה כבר הם מבינים בנושא ערכים ודרך התורה? דעתם בנושא משנה משהו? האמת היא אחת )

בכל זאת ,הציבור (לא כולם אבל חלק גדול ובעל השפעה)לוקח בחומרה רבה דברים שוליים ביותר כמו ציורון של ילדה ,כאשר אין בזה שום איסור! ואפילו ערך מוסרי אין פה ,מישהו מימיו שמע צדיק שמורה לא לצייר ילדות ? או לראות כזה?
ומזלזל בדברים אחרים הרבה יותר חשובים ואסורים מהתורה וידועים לכולם...

מה עם לא ימות המשיח שהמותר ניהיה אסור והאסור מותר?!

• הוסף לסימניות
החילונים מגחכים? החרדים מגחכים...
לא פגשתי לאחרונה הרבה אנשים שאינם שומרי תומ"צ בחנויות אוה"ח, לדוגמא.
יש מן תחרות כזו של 'מי יהיה יותר צדיק', והרעיונות רק הולכים ומתרבים.
הודיתי בליבי לאחרונה לאלי וגולד,
שנמצאים כמעט בכל בית, ולא נכנעו לתכתיב המוזר הזה.
ויש לציין שהם מציירים נשים ובנות בעדינות מירבית... (בלי 'לכער אותן' כמו שדרש לקוח מאחת מחברות הפורום כאן!!!)

• הוסף לסימניות
והציור מקסים, מדהים, נפלא, עליז, החייל הכי הכי והילדים הבועטים חמודים וזורמים להפליא.
זה אמנם לא דיון עניני בנושא הציור,
אבל קשה להתאפק מלומר שבציור הזה הנושא קופץ מול העיניים יותר מכל מקום אחר,
כי הנושא הוא בית יעקב - והבנות אינן.
(יותר מאינן, קולותיהן נשמעים ופניהן לא תיראנה, אפילו לא מאחורי רעלה חלילה, ואם הייתם שומעים את אחד מאלו שדורשים את זה מדבר עם ציירות בטלפון!!! - סליחה, הייתי חייבת.)
זה נראה לא טוב..........

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת
קודם כל תודה רבה לדן ברלב על הציור המדהים ועל המהירות והגמישות!
דבר שני, הציור צויר ללא ילדות, פשוט משום שזה הולך להפרסם בעיתונות החרדית (המודיע, יתד והמבשר, תראו מחר) ובעיתונים הללו לא מכניסים תמונות של בנות. זו לא היתה דרישת הלקוח אלא אילוץ, ודוקא זה לקוח שמרבה מאד ובעיקר בציורי ילדות... (ודן יעיד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;754935:
החילונים מגחכים? החרדים מגחכים...
לא פגשתי לאחרונה הרבה אנשים שאינם שומרי תומ"צ בחנויות אוה"ח, לדוגמא.
יש מן תחרות כזו של 'מי יהיה יותר צדיק', והרעיונות רק הולכים ומתרבים.
הודיתי בליבי לאחרונה לאלי וגולד,
שנמצאים כמעט בכל בית, ולא נכנעו לתכתיב המוזר הזה.
ויש לציין שהם מציירים נשים ובנות בעדינות מירבית... (בלי 'לכער אותן' כמו שדרש לקוח מאחת מחברות הפורום כאן!!!)

כל כך נכון.
ודוקא לאחרונה יצא לי לצייר סדרת ספרונים בנושא צניעות(מיועד לילדות)
והילדות והאם שם כ"כ צנועות ועדיין חמודות ונעימות למראה.(סליחה שאני אומרת על הציורים של עצמי.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;754978:
סליחה שאני מתערבת
קודם כל תודה רבה לדן ברלב על הציור המדהים ועל המהירות והגמישות!
דבר שני, הציור צויר ללא ילדות, פשוט משום שזה הולך להפרסם בעיתונות החרדית (המודיע, יתד והמבשר, תראו מחר) ובעיתונים הללו לא מכניסים תמונות של בנות. זו לא היתה דרישת הלקוח אלא אילוץ, ודוקא זה לקוח שמרבה מאד ובעיקר בציורי ילדות... (ודן יעיד)

מחילה לא היתה כוונה לפגוע
ואני מאוד שמח לעבוד איתכם וזכור לי שציירתי בעבר המון ילדות בשבילכם

דיברתי סתם על התופעה - על אותם עיתונות שככה מקפידים על ערכים מוטעים ומזלזלים בבסיס

• הוסף לסימניות
חלילה לא נפגעתי.. זו לא אני בכלל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;755014:
דיברתי סתם על התופעה - על אותם עיתונות שככה מקפידים על ערכים מוטעים ומזלזלים בבסיס

אם מדובר על המודיע, לא זכור לי שראיתי אצלם שהם מזלזלים בבסיס. הם העיתון הכי מוקפד שיש. וגם הטעיות שלהם הם דברים קטנים לדוגמא שציינו בכתבה תאריך לועזי ולא עברי וכו'.
זה עיתון מיוחד והלוואי שכולם ילמדו ממנו.

ומאוד ברור שבעיתון לא מכניסים ציורי נשים. במיוחד שם שמופנה לציבור החסידי וזה הבקשה של קהל היעד. ולכן גם כל העיתונים החרדיים והחסידיים אימצו את הקו הזה לטובת צורכי העיתונים. ולטובת צריכת העיתונים.

בספר אפשר לצייר בנות לדעתי.
ההבדל בין עיתון לספר:
העיתון מוסר אינפורמציה מהרבה תחומים ועולמות חשוב לדאוג שגם מי שפתח כי רצה לדעת על נושא אחר לא יצטער.
מי שלוקח ליד ספר יודע שזה משהו שממוקד בתחום מסויים ועושה זאת על אחריותו המלאה.

• הוסף לסימניות
(למרות שגם לי יש רגשות מעורבים בענין...)
אהבתי את הציור
משעשע ביותר

• הוסף לסימניות
הציור אכן יפה מאוד ומלא הבעה,
אפשר לעבור ס"מ ס"מ ולגלות מלן פרטים מענינים....

אגב זה הבניין ששם שוכן היום "מעלות" (פנמיה של חוזרים בתשובה חב"דניקים)?
כי שמה אכן יש כזו מרפסת....
אבל זכור לי שבית יעקב היה בבינין אחד ליד שכיום משמש לבינין מגורים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;755522:
הציור אכן יפה מאוד ומלא הבעה,
אפשר לעבור ס"מ ס"מ ולגלות מלן פרטים מענינים....

אגב זה הבניין ששם שוכן היום "מעלות" (פנמיה של חוזרים בתשובה חב"דניקים)?
כי שמה אכן יש כזו מרפסת....

"מעינות"- לא מעלות;)

• הוסף לסימניות
הציור הגיע עם העיתון והוא יפה מאוד, ממחיש ומביע היטב את אווירת העלון!
"בית יעקב אינו רק מסגרת,
הוא התמונה בעצמה" (ש. בלום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה