בית כנסת - הדמיית חוץ

• הוסף לסימניות
משהו שעשיתי לפני הרבה זמן, הגיע הזמן לפרסם.

קבצים מצורפים

• בית מדרש אלעד.jpg
    KB 300.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!

אולי זאת רק תחושה שלי, אבל הבניין נוטה קצת שמאלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1104848:
יפה מאוד!

אולי זאת רק תחושה שלי, אבל הבניין נוטה קצת שמאלה

היה אתמול רעידת אדמה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
איזה יופי של צבעים של אבנים.

• הוסף לסימניות
יופי של עבודה
יופי של מקצועיות!

תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה!!!!!
לא יודע למה אני נוחת עליך אבל משום מה המילוי שבין אבני השפה של המדרכה נראה לי כהה מידי. במציאות כמעט ולא שמים לב לצבע שלו.
(זה שהכביש נראה קצת חום זה כנראה בגלל שהמסך שלי לא מכוייל מה שגורם לי לפקפק בעבודות שפרסמתי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1105210:
עבודה מקסימה!!!!!
לא יודע למה אני נוחת עליך אבל משום מה המילוי שבין אבני השפה של המדרכה נראה לי כהה מידי. במציאות כמעט ולא שמים לב לצבע שלו.
(זה שהכביש נראה קצת חום זה כנראה בגלל שהמסך שלי לא מכוייל מה שגורם לי לפקפק בעבודות שפרסמתי...)

גם אצלי זה חום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1105210:
עבודה מקסימה!!!!!

נכתב ע"י GolanArt;1105239:
גם אצלי זה חום...

אולי גם זה בגלל הרעידה של אתמול? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אולי זה נראה לך עקום בגלל שהמדרכה השמאלית נוטה למעלה
מקסים!

• הוסף לסימניות
אם אתם חושבים שתצליחו להוציא ממני פוסט חדש (כן, זה חום בגלל הפוסט) בגלל הכביש אתם טועים, העבודה הסתיימה כבר מזמן והיא יצאה יופי יופי, לפני שהעליתי לפרוג עשיתי פוסט מחדש עם כמה פאשלות כדי שיהיה לחברים מה לומר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1105273:
אם אתם חושבים שתצליחו להוציא ממני פוסט חדש (כן, זה חום בגלל הפוסט) בגלל הכביש אתם טועים, העבודה הסתיימה כבר מזמן והיא יצאה יופי יופי, לפני שהעליתי לפרוג עשיתי פוסט מחדש עם כמה פאשלות כדי שיהיה לחברים מה לומר...

בלי טובות! נסתדר לבד...

קבצים מצורפים

• בית מדרש אלעד-2.jpg
    KB 712.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יפה יפה, כל הכבוד, אתה מוכן לעשות לי פוסט לעוד כמה תמונות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1105343:
יפה יפה, כל הכבוד, אתה מוכן לעשות לי פוסט לעוד כמה תמונות?

אני תמיד ישמח לעזור לך!;)

• הוסף לסימניות
תכלס' עשית עבודה יפה.

• הוסף לסימניות
התפרסם היום במודעת הפרסום של 'פרוג' בלעניין בי-ם.
בציון קרדיט למחבר.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה