בית כנסת - הדמית פנים

• הוסף לסימניות
עיבוד מצוין שידרג המון
אך הורדתה את הינוז בפוסט?

• הוסף לסימניות
עיבוד מצוין שידרג המון
תודה רבה!
רק בזכות ההערות המחכימות של חברי הפורום. :)
הבעיה היא שהלקוח לא אהב את הזוית (והאדריכילית לא אהבה את העיצוב), אז יש עוד עבודה... :(

איך הורדתה את הינוז בפוסט?
אני לא יודע אם אתה מתמצא בבלנדר, אז אומר גם ב"בלנדרית" וגם בעברית:
בקומפוזיטור של בלנדר הוספתי bilateral blur רק ל diffuse indirect. השתמשתי בnormal pass כ determintaor.

ובעברית:
ברינדור מתקבלים כמה אלמנטים נפרדים - diffuse dir, diffuse ind וכו' (גם בויריי עובד אותו רעיון). אם מחברים אותם יחד בקומופוזיטור או בפוטושופ אז מקבלים את התמונה הסופית.
הנויז היה בייחוד באלמנט שמייצג את האור החוזר בחומרים מסוג diffuse, אז העברתי אותו ב blur מיוחד שיודע לזהות גבולות מתמונה אחרת (במקרה שלי - ה normal pass) ולא לעשות שם blur.
היתרון בשיטה הזאת היא שהטקסטורה לא נפגעת כלל, כי היא שמורה באלמנט אחר (diff color).
מקווה שהייתי בהיר.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אתה עובד ממש מקצועי.
רק הערה קטנה - בחומר הזכוכית של המנורה שתלויה, יש צבע שחור, אינני מכיר את המנוע של בלנדר, אך מניסיון זה נגרם מכך שצריך להעלות את כמות הרפרקסן שהמנוע מרנדר,
במקרה שדברי לא יובנו הסביר יותר - ברפלקסן ורפרקסן המחשב מחשבן לפי מספר פעמים, אם מגדירים לו רק שני משטחים, זה מה שיחשבן, למרות שיש צורך בעוד, כך גם במקרה הנ"ל.
שים לב שהצבע השחור במקומות שבו קרני הרנדור צריכים לעבור יותר משטחים.
מקווה שבעז"ה הסברתי את עצמי.

בנוסף כעת שמתי לב - שיש צורך לעלות יותר את רמת הסמפלים, רואים בחלונות מעל ארון הקודש את הפקסלים.

תמשיך להצליח ופרנסה בשפע בעז"ה.

• הוסף לסימניות
אתה בהחלט צודק בנוגע לזכוכית. הייתי קצר בזמן ולכן לא העלתי את ההגדרות.
עשיתי עכשיו טיפה נסיונות לשפר את זה בפוסט (מצורף קובץ).
רחוק מלהיות מושלם, אבל קצת יותר טוב.

לגבי הפיקסלים מעל ארון הקודש, בדקתי את הבעיה וזה קשור לפוסט - עשיתי הבהק (glare) בחלונות, ובסוף שחיברתי לאלפא (כדי לשלב אח"כ את הרקע), אז זה נחתך בצורה מפוקסלת.
[למשתמשי בלנדר - הפתרון הוא להגדיר ב glare node בערך mix 1. ]

שוב תודה על הפרגון ועל ההערות!

קבצים מצורפים

• trans_dodge.JPG
    KB 90.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י morozane;1103998:
הייתי קצר בזמן ולכן לא העלתי את ההגדרות.
בבלנדר יש אפשרות לרנדר איזור?
אם כן, מכיון שאין לך צורך לעלות את רמת הרפרקסן, אלא לאיזור זה בלבד,
תעלה את הרמה, תרנדר את האיזור, שמור את התמונה, תקרופ אותה בפוטושופ, ותניח בשכבה מעל התמונה הנוכחית, ו... פניטו (כמו שאומרים באידיש:D).
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יפה מישהו פה משתמש באנרג'י :)
למען הידע הכללי יש אפשרות לרינדור מקומי גם בקומפוזיטור.

אין מה לומר הניקיון עשה את שלו.
מעניין אותי, כמה זמן רינדור וכמה סמפלים (GPU?)

• הוסף לסימניות
מעניין אותי, כמה זמן רינדור וכמה סמפלים (GPU?)
לא זוכר בוודאות - בערך 3000 סמפלים, וכ 10-12 שעות רינדור.
הגדרות bunches די מינמליות - 2 לדיפיוס וגלוסי, 4 ל transmition.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה