בית כנסת -המשך -

• הוסף לסימניות
ללא מילים :) (אני אוהב לכתוב את זה:D)
מקווה שתהנו

קבצים מצורפים

• camera1_group_camera_P_6_1.png
    KB 982.9 · צפיות: 24
  • camera1_group_camera1_P_7_2.png
    KB 982.1 · צפיות: 23
  • P_3_2.png
    KB 929 · צפיות: 22
  • P_1_3_28_4_2.png
    KB 993 · צפיות: 19
  • camera3_group2_P_5_1.png
    KB 1,023.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה, אני מקוה שלא תסתבך עם בעלזא על הארון קודש הזה...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומושקעת!

• הוסף לסימניות
בהחלט עבודה יפה!

החומר של הזהב לא ממש עובד, אני חושב שבהיר ובולט מידי.
אני לא מאוד אוהב את הצבע של הריהוט, מרגיש כבד מידי ואדום מידי, אבל זה בהחלט עניין של טעם אישי.

• הוסף לסימניות
באופן כללי מקסים, אבל:השבירה של האור על הספסלים וכו נראית מלאכותית זה בוהק מידי, משום מה יש לי תחושה קצת של פלסטיק בריהוט,לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב שקרקה;1252002:
באופן כללי מקסים, אבל:השבירה של האור על הספסלים וכו נראית מלאכותית זה בוהק מידי, משום מה יש לי תחושה קצת של פלסטיק בריהוט,לא?

כל פרט נותן את התחושה הנכונה למתבונן. הצבעים משתלבים יפה לטעמי. עדיין אינני כה מקצועי ולכן אני זוכר שניתן גם לפרגן!!
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב שקרקה;1252002:
תודה רבה.
בעקרון אתה צודק, אבל הדמיות אינן צריכות להיות מציאותיות ב - 100% אלא מושכות את העיניים 100%, שהמתבונן יאמר איזה יופי של הדמיה, וירצה לתרום לבנית המקום.
ושוב תודה על הערה.:)

• הוסף לסימניות
הצעת הגשה.

נ.ב. נורא מציק לראות ספר תורה פתוח בבית כנסת ריק.

קבצים מצורפים

• P_3_2.png
    KB 978.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אכן יותר מרשים.

נ.ב.
תעשה עמנו (ועמך) חסד ותוותר על הלוגו באמצע התמונה...

• הוסף לסימניות
נראה מקסים לדעתי הצבע של הזהב צהוב מידי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה