בית כנסת

• הוסף לסימניות
ללא מילים,
עוד תמונות, בעז"ה בלנ"ד בהמשך

קבצים מצורפים

• P_1_2.png
    KB 989.6 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
כמה מתפללים קבועים יש בבית כנסת? הוא נראה ע-נ-ק.
עבודה יפיפיה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אם תרצה הערות יש כמה...

• הוסף לסימניות
יפה גיל! לדעתי צריכים עוד מקורות אור.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
זה ממש נותן תחושה של גודל.

אבל זה לא כ"כ מחמיא.
יש כמה בעיות , תאורה זוית צילום גובהה מידי. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה למעירים, התיחסות להערות -
א. מקורות תאורה - מצד האמת אתם צודקים שצריכים להיות עוד מקורות תאורה בתקרה, ואכן חשבתי להוסיף, אך מכיון שיש כאן כ"כ הרבה פריטים, החלטתי שאליבא דיופי :D (והסחת דעת המתבונן), עדיף שלא, מסכימים איתי?
ב. זוית צילום - יהיו עוד תמונות, בתמונה זו רציני להראות את הגודל, ואכן ה - FL הוא 20, כדי להדגיש את הגודל.

• הוסף לסימניות
יש בעיות אחרות בתמונה כמו אזור מואר היכן שאין חלון
או נברשות מאירות כשכל האזור חשוך

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1250625:
יש בעיות אחרות בתמונה כמו אזור מואר היכן שאין חלון
גם לי זה היה מוזר, ובדקתי את המבנה, מהיכן ישנו דליפת אור, ולא מצאתי כלום, לכן הבנתי שכנראה שהאור בא גם מהחלונות בעז"הנ, למרות שעדין מוזר לי שהרי חוזק האור שונה, צ"ע, רעיונות התקבלו בברכה.
נכתב ע"י trew;1250625:
או נברשות מאירות כשכל האזור חשוך
אתה צודק, זה מכוון, רציתי להוסיף בוהק לאזור הנברשות, מכיון שאנשים אוהבים נברשות, הם נותנים אוירה של יוקרה.:D

• הוסף לסימניות
תמונה נוספת מזוית שונה

בבקשה -

קבצים מצורפים

• P_2_2.png
    KB 843.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1250653:
גם לי זה היה מוזר, ובדקתי את המבנה, מהיכן ישנו דליפת אור, ולא מצאתי כלום, לכן הבנתי שכנראה שהאור בא גם מהחלונות בעז"הנ, למרות שעדין מוזר לי שהרי חוזק האור שונה, צ"ע, רעיונות התקבלו בברכה.

אתה צודק, זה מכוון, רציתי להוסיף בוהק לאזור הנברשות, מכיון שאנשים אוהבים נברשות, הם נותנים אוירה של יוקרה.:D
מסכים איתך רק שזה נראה מוזר
משהו בנברשות לא משתלב בתמונה.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.

הזוית בתמונה הראשונה יותר טובה (משהו לא ברור לי בחלונות בצד שמאל, יש איזה ערפל מלמטה עד לאמצע)

גם העזרת נשים נראית קצת תלויה באויר (בזוית הראשונה בעיקר)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אגב, מוזר לי קצת שבחלון יש רקע טיפה כהה ואילו בהשתקפות על הרצפה מופיע אור חזק.

• הוסף לסימניות
גיל מדהים!
אהבתי את הפוסטציה של התמונה הראשונה

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומפואר, אולי קצת לסדר את התאורה שיהיה יותר מואר, אבל גם כך זה יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה