בית כנסת

• הוסף לסימניות
נעשה במאיה+ויריי
(עדיף להגדיל, זה נראה קצת יותר טוב)

קבצים מצורפים

• פרוג.jpg
    KB 640 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
הדמיה יפה מאוד
אי לכך..
הצבעים מידי "חיים" כאילו ציורי מידי צנסה להוריד רוויה,
בנוגע לצמחים הם לא ריאליסטים כמו המודל לכן עדיף להוסיף אותם בפוטושופ
האנשים קצת "התרחבו"
שים קצת פרטים במרפסת

לעניות דעתי.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לשנות קצת שתראה את הכוונה,
בסוף כמובן הכל עניין של טעם אישי

קבצים מצורפים

• פרוג1.jpg
    1.3 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מדהים!!! אהבתי את המקור! עבודה מקצועית ומושקעת!!!

• הוסף לסימניות
זה נפלא.

להבהיר קצת את השמים ולהוריד רוויה מאוד יעזור.

• הוסף לסימניות
מיוחד מאד!
עבודה מושקעת עד לפרטים הקטנים!

• הוסף לסימניות
שים לב שאין כל קשר בין התאורה שבחרת
לתאורה באמת קיימת בתמונה
כיוונים שונים ושעות שונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1611363:
שים לב שאין כל קשר בין התאורה שבחרת
לתאורה באמת קיימת בתמונה
כיוונים שונים ושעות שונות

:תמיד עקבתי בקנאה אחרי החברים בפורום ש"חטפו" ממך, אני שמח שהגיע זמני :)

לא נעים לי להטריח, אבל אשמח אם תסביר יותר את כוונתך כשתתפנה, זה יועיל לי מאד להבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברל'ה;1611782:
:תמיד עקבתי בקנאה אחרי החברים בפורום ש"חטפו" ממך, אני שמח שהגיע זמני :)

לא נעים לי להטריח, אבל אשמח אם תסביר יותר את כוונתך כשתתפנה, זה יועיל לי מאד להבא.

טוב... לא צריך להגזים...

שים לב לתמונה, החץ הירוק מסמל את הכיוון של השמש שקיימת בתמונה (בתמונת הרקע). היא מגיעה משמאל לימין והיא יחסית מרוככת (אפשר לראות קרניים ולא רק עיגול)

החץ הירוק מסמל את כיוון השמש שאתה בחרת בתוכנה, מגיעה מגבוהה, בעוצמה גדולה. מה שגורם לצללים ללכת הפוך לחלוטין מהשמש שמופיעה בתמונה. גם לעוצמת הצללים יש כאן משקל.

צפה בקובץ המצורף 238200

קבצים מצורפים

• פרוג1.jpg
    KB 454.1 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה