• הוסף לסימניות
שאלה על פינת נטילה
המשטח עצמו עשוי מהקרמיקה של הקירות. נכון?
חתוך כ"כ יפה. הפינות מדויקות. והחור למגבת נראה חיתוך שיש
איך עשו את זה?

• הוסף לסימניות
תודה!
הפתחים מצויינים לזריקת כביסה שבד"כ נזרקת יותר בפריטים
מכיוון הכביסה מוציאים במסה אחת את הכל

הארון הוא כ60X70
הפתחים הם 10X50
פתח תחתון גדול יותר
המדפים הם בין 5 ל-35 גובה
משחקת עם גודל התאים בשביל סוגי הכביסות השונות
רותי - איך היית מתכננת ארון כזה בחדר שירות? באיזה צורה נזרקת הכביסה? ונפתח הארון? הפס הצהוב - גובל עם קיר של האמבטיה. עשית לי חשק !!!
1746574789035.png

(אולי הייתי פותחת אשכול נפרד)

• הוסף לסימניות
שאלה על פינת נטילה
המשטח עצמו עשוי מהקרמיקה של הקירות. נכון?
חתוך כ"כ יפה. הפינות מדויקות. והחור למגבת נראה חיתוך שיש
איך עשו את זה?
חושבת שבמקרה הזה הרצף ביצע
בד"כ איש שיש מבצע דברים כאלו, חיתוכי גרונג נקיים נותנים תוצאה יפה

רותי - איך היית מתכננת ארון כזה בחדר שירות? באיזה צורה נזרקת הכביסה? ונפתח הארון? הפס הצהוב - גובל עם קיר של האמבטיה. עשית לי חשק !!!
צפה בקובץ המצורף 1958953
(אולי הייתי פותחת אשכול נפרד)
צריך לראות תכנית גם עם חדר האמבטיה
כרגע נראה שיש מרחק ואם את לא מוסיפה עוד ארון- לא תיהיה זריקה מחולקת וישירה מהאמבטיה אלא יקחו את הכביסה ויחלקו לתוך הכביסל, כרגיל

• הוסף לסימניות
מעלה לך תכנית ,
צפה בקובץ המצורף 1959048

במקביל אם את יכולה לפנות אליי באישי - אשמח !
אם השטח עוד לא בנוי-
אפשר למקם ארון בשמאל הכיור או בימינו
לסיים את הקיר לפני הארון כך שהארון גם על עובי הקיר
והנה קיבלת ארון דו"צ
התכנית קטנה מאד אז קשה לשרבט עליה..
.

מוזמנת לכתוב לי rutyruty2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה