דרוש מידע בית מדרש שאפשר ללמוד בבני ברק

מצב
הנושא נעול.
בכל הבתי מדרש ובתי כנסת שכתבו כאן, לא פירטו את השאלה החשובה מאד להרבה מהלומדים:
אם אפשר, ואם נעים, להיכנס לשם ללמוד עם מחשב???
יש הרבה בתי כנסיות שהבנתי שלא מסכימים בכלל להיכנס עם מחשב, וגם עם מסכימים לא תמיד זה נעים.
אז כמדומני זה נתון חשוב שכדאי לומר מראש באיזה ביכ"נ אפשר ואיזה לא.
בהצלחה לכולם!
באותו עיניין הייתי פעם בבית כנסת בב"ב
חסידות מסוימת שאם אני יכתוב את שמה
הרבה אנשים יגידו אהההה

ללא כובע וחליפה ה"י
ואנשים שם אמרו לי לצאת
שלא מסכימים ללמוד בלי

ללא כובע וחליפה ה"י
ואנשים שם אמרו לי לצאת
שלא מסכימים ללמוד בלי
כך היה לי בויזניץ מרכז
אבל אם נראה להם שהוא מופקע מכו''ח אינם מוציאים אותו
דכל הראוי לכו''ח,כו''ח מעכב בו
וגם שמא יתברר שהוא גביר ואיכא נמי חסרון כיס

כך היה לי בויזניץ מרכז
שלא יחשבו ח"ו לשון הרע על עוד
בתי כנסת בב"ב אז נגיד שמדובר על אותו מקום
מלכתחילה הסתפקתי אם מותר לספר על קבוצה
שמגרשת יהודים לומדים בגלל זה ואכ"מל

פעם קרה לי שישבתי בשטיבל שם לבד בלי כו"ח ופתאום הרבה' נכנס עם משב"ק אחד הסתכל עלי ויצא מייד... ורק אחרי שהוא יצא אחד החסידים שהסתובבו בחוץ אמר לי שהרבה' אמר שעדיף ללמוד בלי כו"ח מאשר להתבטל עם כו"ח...
איזה רבה הקוה"ט?

בלת״ק.
אני למדתי במשך למעלה משנה (בקורונה) עם חברותא בבית המדרש של ביאלא ברחוב חזון איש פינת רבי עקיבא.
היה מצוין, אף פעם לא הפריעו לנו, ואנחנו שנינו ספרדים שלומדים בעברית בלי כובע וחליפה. ראיתי שם פעם מישהו עם מחשב, אבל אני לומד בלי, אז אני לא בטוח לגבי זה.

בלת״ק.
אני למדתי במשך למעלה משנה (בקורונה) עם חברותא בבית המדרש של ביאלא ברחוב חזון איש פינת רבי עקיבא.
היה מצוין, אף פעם לא הפריעו לנו, ואנחנו שנינו ספרדים שלומדים בעברית בלי כובע וחליפה. ראיתי שם פעם מישהו עם מחשב, אבל אני לומד בלי, אז אני לא בטוח לגבי זה.
רוב רובם של הבתי כנסת של החסידים
לא מפריע להם איך תלמד
והפוך לפעמים הרבה יותר נוח ללמוד שם

אי פעם בילדותי בבית מדרש של גור ברמת אהרן ישבו שם כל היום ת"ח מפורסמים ליטאיים, ובלי כו"ח;) מה קורה שם היום?

חסידות מסוימת שאם אני יכתוב את שמה
הרבה אנשים יגידו אהההה

ללא כובע וחליפה ה"י
ואנשים שם אמרו לי לצאת
שלא מסכימים ללמוד בלי
גם אני באתי פעם לבית כנסת חסידי וכשהייתי באמצע המדריגות נזכרתי שאין לי כו"ח והמשכתי לכיוון העזרת נשים, וחשבתי ששם יוותרו לי, אבל באמצע המדרגות - של הלובי - עוד לפני הכניסה בכלל של הבית כנסת, התחילו כמה חסידים ואנשי מעשה לדלוק אחרי ולרדוף אחריי, וניסיתי לומר להם שאני ישב ללמוד בעזרת נשים, ושם בלאו הכי הנשים יושבות בלי כובע ובלי חליפה... :) חחח, אבל שום דבר לא עזר לי, הם פשוט גירשו אותי בבושת פנים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה