כללי בית מלאכה לפנינים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1223199:
ואני חוזר על השאלה האם אכן יש שם בית מלאכה או שזה סתם גימיק פרסומי??
כן.
נכתב ע"י park;1223199:
בנוסף אנשים יבואו לתקן את הפנינים האם הם יוכלו לקבל מענה במקום?
כן. השחלות ותיקונים במקום.
נכתב ע"י park;1223199:
האם כאשר הם ילכו למכירה של ועד הרבנים הם יראו את אותם הפנינים בחצי מחיר?
בכללי - המחירים שלה מאד טובים. אבל יש לה מבחר נדיר של פנינים שלא יראו בשום מכירה, לדו' פנינים כחולות ושחורות.

• הוסף לסימניות
התמונה צריכה עיבוד דחוף
היא בצבע כתום.
והפנינים ממש לא בצבע פנינה.

• הוסף לסימניות
קודם כל – העבודה יפה.
אבל היא יכולה להיות יפה וטובה הרבה יותר:

הלוגו – לא הייתי לוקחת ויזואל של פנינה ללוגו. הוא מתערבב ומתבלבל יחד עם הפנינים שבתמונה וזה לא נראה טוב. הלוגו עדיין בוסרי ולא מספיק מעובד.
ואם מדובר בחנות פנינים? בגלל זה צריך להראות פנינה בלוגו? הלוגו צריך להיות מעט יותר מתוחכם ומינימליסטי.

שורת הפרטים (כתובת וטל') – יושבת באופן ממש לא טוב. באופן כללי, כל החלק התחתון של המודעה (שכולל את הלוגו והפרטים) לא מספיק טוב. אם מדובר במיתוג מחדש, הגיוני שהולכים לצאת בקמפיין, אז למה לא להשקיע בגריד מסודר וטוב?

כמו שאמרו כבר – הפונט בכותרת צריך להיות הרבה יותר אלגנטי ואצילי. שלושת הנקודות צרמו לי מיד, ואני חושבת שהן מיותרות לחלוטין, אפילו נקודה לא הייתי שמה.

גם הטקסט שבמודעה – לא מומלץ ליישר אותו בהתאם לתליון, זה לא נראה טוב, אלא לתת לו יישור צד רגיל לימין.
אם תצרי גריד נכון לכל החלק התחתון של המודעה – היא תהיה קצת יותר מאווררת ופחות עמוסה.

מצטרפת לקודמים שלא אהבו את הרעיון של 'בית מלאכה לפנינים'.
אני בטוחה שהושקעה מאחורי זה מחשבה רבה מאוד, אבל שימי לב: הרבה מאוד נשים מכאן לא אהבו את הרעיון! זהו דבר שצריך לקחת לתשומת הלב.
כתבת שאם נבוא לחנות – נבין במה מדובר. ונניח שאת צודקת, ואם אבוא לחנות ההגדרה הטובה ביותר בשבילה תהיה "בית מלאכה לפנינים" – אבל למה שאבוא לחנות אם לא אהבתי את המסר שנושב לי מהכותרת?
אותי זה קצת ירתיע ללכת לשם. המודעה משדרת אלגנטיות וסטייל, אבל הכותרת הורסת את זה וקוראת: אנחנו בית מלאכה – מקום עמלני ומיוזע, רחוק מאוד מאצילות ורכות שאמורה לשדר הפנינה.

דווקא את השם מאוד אהבתי. לשון הסמיכות הזו גורמת לשם להשמע הרבה יותר אצילי ומיוחד.

מתנצלת על המגילה... ומתנצלת גם אם פגעתי חלילה.
כתבתי את הכל בעיקר כי המודעה עם פוטנציאל יפהפה, והיא יכולה להיות יפהפיה עוד יותר!

המון-המון הצלחה בהמשך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;1223236:
והפנינים ממש לא בצבע פנינה.

את יודעת כמה צבעים יש לפנינה? את האמת, קודם גם אני לא ידעתי...
זה הצבע של השרשרת הזאת.

• הוסף לסימניות
לדעתי, הפונטים לא מספיק מתאימים.

• הוסף לסימניות
מה עושים בבית מלאכה לפנינים מייצרים אותם ? לא
אז מה כן עושים שם אף אדם נורמלי לא חושב אחרת מאשר שמשכפלים שם פנינים אולי
הרי את הסוגרים לא עושים שם
אז בשביל השחלת פנינים תגידי בית מלאכה נראה לי גוזמא ולא נכון לגמרי
שלא נדבר על השם פנינת שהוא ממש לא לענין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1223199:
אני ממש לא מסכים עם ההגדרות שנתנו פה לבית מלאכה!
בית מלאכה לפנינים זה מקום שלוקחים פנינים אמיתיות!! (בחיים לא יפתחו בית מלאכה לפניני פלסטיק) ומכינים מהם תכשיטים.
יתרונות:
מוצר יחודי ולא שטנץ סיני שנמכר לאלפים.
איכות של מוצר יצור ישראלי עם בית שאפשר לחזור אליו.
עבודת יד עם נשמה

אכן. בית מלאכה לפנינים - לקוח אותנו למקום מאוד חזק.
למי ש'מבין' בפנינים - זה ודאי יגרום לו לבוא. יש שם פנינים איכותיות.
יש התאמה אישית ללקוח וכו' כמו שpark כתב.
מי שלא מבין בפנינים - לא מאמינה שיבוא לקנות בכל מקרה וגם אם יבוא - לא ירכוש...

התגובות כאן לגבי הקופי לא בטוח שמצריכות חשיבה נוספת - כי זה מיועד לקהל יעד מסוים.
אם כבר, את אותו קהל יעד צריך לתשאל...

פותחת האשכול ביקשה הערות לגבי העיצוב בלבד.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.

על המיתוג - 'בית מלאכה לפנינים' אני אחראית.
ובאמת ההתייחסות כאן לא התבקשה לגבי זה.

יתכן שהתגובה שלי מיותרת - כי הנה - park תרגם נכון את התחושות והרגשות למעשה. ותחושות ורגשות - זה מה שחשוב לנו בשיווק.

אני מוצאת שההתפלפלות קצת מיותרת, כי אף אחד לא קורא מודעה ומתחיל לחשוב, רציונאלית, "רגע מה אומר לי בית מלאכה? זה אומר שמפוזר שם נסורת? זה אומר שהם מוכרים חיקויים? זה אומר שהם משחילים, אוי זה גרנדיוזי מידי..."
התת מודע שלנו עובד פה ולא תהליכים מחשבתיים עמוקים, ולכן מי שמפלפל - עדיף שילמד גמרא. שם צריך את זה.

זה מזכיר לי קצת גברת שספרה לי שפסלו לה סלוגן למוצר קוסמטי שכלל את המילה 'צעיר' - כי זה מזכיר...

רגע, אולי קודם תחשבו מה זה מזכיר לכם? אילו אסוציאציות זה מעלה?

ועכשיו - למישהו המילה צעיר הזכירה ב-5 אסוציאציות ראשונות את המילה 'צער'?
אם כן - שיכתוב כאן. ואם לא - כי אין שום קשר אסוציאטיבי בין 'צעיר' ל'צער' - אז תוכלו להאמין לי שעדיף לחשוב פחות מורכב, ולהתחבר לתהליכים אוטומטיים במקום מחשבתיים - כי זה מה שקורה בשטח.

ועל הצד שיש כמה מתפלפלים שכל כך התרגלו לחשוב בספירלות - כשהם יוגדרו כקהל יעד (וזה קורה), נכין להם מודעה מתפלפלת.

אגב, כל מה שכתבתי פה - לא מצדיק את בחירת שורת המיצוב שלנו ככותרת. וזה מן הסתם ישתנה, בעזרת השם.

בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
הי שולה,
ניכרת השקעה במודעה, אני חושבת שתוכלי לשדרג אותה מאוד:
1. לא נכנסת לענייני אסטרטגיה, בטוחה שנעשה פה מחקר מעמיק ואלו תוצאותיו, ואם זה מתאים לקהל המטרה שנבדק - מקסים.
(אישית לא התחברתי, הייתי לוקחת יותר לכיוון של "מלאכת מחשבת" שהוא יותר ייחודי ופחות עממי)
2. אין בעיה לשים טקסט על תמונה כשזה נעשה בצורה נכונה, שאינה פוגעת בטקסט ובתמונה (זה דווקא ממש טרנד היום) במודעה הזו - בכותרת זה מצויין, בבודי טקסט זה פוגע בקריאות, בפרט שהפונט מאד דק ובהיר. צריך פתרון אחר. גם ההעמדה של הטקסט לפי קו התליון לא נכונה פה. ישור לימין יראה הרבה יותר קלאסי ויוקרתי.
3. חסר לי מאוד מאוד גריד. ממש חסר. זה יהפוך את המודעה מ"בסדר" ל"מצויינת".
4. המודעה בכלליות מאוד עדינה, ובעיתון יהיה מאוד קשה לקרוא אותה. הטקסטים נעלמים, הסלוגן כמעט שקוף. אני מבינה את הרצון לשדר יוקרה, מצד שני עדיין צריך נוכחות. העיתון מאוד מאוד עמוס...
5. הלוגו - סליחה שאני כותבת, אבל יש לי תחושה שלא נעשתה חשיבה עמוקה לבטא את הרעיון האסטרטגי בלוגו. אם עסק הולך ומשקיע באסט' זה צריך להיות ניכר גם בעיצוב, העיצוב הוא נגזרת של האסט'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1223427:
התת מודע שלנו עובד פה ולא תהליכים מחשבתיים עמוקים, ולכן מי שמפלפל - עדיף שילמד גמרא. שם צריך את זה.

---

ועל הצד שיש כמה מתפלפלים שכל כך התרגלו לחשוב בספירלות - כשהם יוגדרו כקהל יעד (וזה קורה), נכין להם מודעה מתפלפלת.

יעל100 דיברה על התת מודע - והעלתה אותו למודע. היא סיפרה מה עולה לנו בראש כשאנו שומעים "בית מלאכה". ברור שיש כאן מלאכת מחשבת (באסטרטגיה, אני מתכוונת), אולם אם רוצים לדעת שהקמפיין יצליח, צריך לבדוק מדגם. וכאן יש מדגם.
הרעיון יפה מאד, אולם רוב ה"עמך" אינם מודעים לפירוש הנכון.

ולגבי המתפלפלים - ראשית, הם גם בקהל היעד - אני מאמינה. שנית, מה תעשינה הנשים שאינן יכולות ללמוד גמרא?;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה